Arda Turan'ın neden saçı sakalı erkenden ağarttığı ortaya çıktı

Arda Turan'ın neden saçı sakalı erkenden ağarttığı ortaya çıktı
Sosyal medyaya düşen bir fotoğrafta kullanıcılar, Arda Turan'ın ne kadar yaşlandığını konuştu. Bir kullanıcı ise Arda'nın neden yaşlandığını açıkladı.

ASLIHAN KAMER TÜREL CAYMAZ-GÜNBOYU

Geçmişte Türk futbolunun büyük yıldızları arasında olan, Barcelona ve Atletico Madrid gibi La Liga devlerinde forma giyen Arda Turan, şimdilerde Trendyol 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor’u çalıştırıyor.

Türkiye’de Manisa, Galatasaray ve Başakşehir gibi takımlarda top koşturmuş çiçeği burnunda teknik adam Arda, geçtiğimiz sezon play-off'larda Bodrumspor’a elenerek Süper Lig hayalini gerçekleştirememişti.

Süper Lig hayali ile takımının başında olan Turan’ın antrenmanda çekilen son fotoğrafı ise ''Arda Turan'a ne olmuş böyle?'' dedirtti.

Saçındaki ve sakalındaki beyazların arttığı görülen Arda Turan’ın bir senedeki dönüşümü görenleri şaşırttı.

İşte o fotoğraf:

ardaturan.webp

EYVALLAH KARDEŞİM

Bir sosyal medya kullanıcısı, Arda'nın bu fotoğrafını alıntılayarak, "Ne mi yaşadı.. 17 yaşından beri tüm türkiye'nin gözü önündeydi, bugünkü destek çıkma anlayışı yoktu, hakkında hep en ağır ithamlar yapıldı, yatak odasına kadar laf söylendi. kaçıp ispanyaya gitti en başarılı türk futbolcu oldu, transferine söz edildi, yaşam şekline laf edildi" dedi.

Arda ise yanıt olarak, "Eyvallah kardeşim" dedi.

kii.jpg

cii.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar