Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan ile Denizbank Levent Şube Müdürü Seçil Erzan'ın konuşmasının yeni kayıtları çıktı

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan ile Denizbank Levent Şube Müdürü Seçil Erzan'ın konuşmasının yeni kayıtları çıktı
Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan ile Denizbank Levent Şube Müdürü Seçil Erzan'ın konuşmasının yeni kayıtları ortaya çıktı. Okan Turan'ın, Erzan ile yaptığı görüşmede, "Kıyamam sana, sıkma canını. İdare edeceğiz abla" sözlerini kullanması dikkat çekti. İşte o konuşmanın tamamı...

Günlerdir gündemdeki yerini koruyan Seçil Erzan olayında yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul'da Denizbank eski Levent Şubesi müdürü Seçil Erzan, yüksek kâr getirili "Fatih Terim Fonu" vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu, Emre Çolak gibi pek çok önemli ismin bulunduğu kişileri dolandırmıştı.

YENİ KAYITLAR ORTAYA ÇIKTI

Yaklaşık 18 kişiyi 25 milyon dolar civarında, 7 milyon 384 bin lira ile dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan’ın davasında bu kez başka bir kanıt ortaya çıktı. Seçil Erzan'a en fazla para kaptıran isim Galatasaraylı eski futbolcu Arda Turan olmuştu.

Turan'ın kardeşi Okan Turan'a yolladığı ses kaydı şaşırttı. Arda Turan'ın bu kayıtta "Ben bu hallere düşecek adam değildim" dediği görüldü. Arda sözlerine "Bize yazılı olarak ISIN kodu mudur nedir onların hepsini, imzalı kağıtları versin. Benim elimde bundan sonra belge olacak. Ben ona ne yapacağımı göstereceğim." cümleleriyle devam etti.

Okan Turan daha sonra ağabeyinin sesli mesajını Erzan'a iletti. Bunun üzerine mesajı dinleyen Erzan'ın endişeli hali kayıtlara yansıdı.

Turan'ın kardeşine 10 Mart 2023 tarihinde gönderdiği ses kaydında yer alan ifadeler şöyle oldu:

"Abicim şimdi ben çok konuşuyorum diye hani böyle söylendim. Söylendim diye o biraz fazla hani böyle idare et. İdare et. Biz söyleniyoruz. Söyleniyoruz. O, 'He' diyor. Ağlıyor. Konuyu geçiyor, istediğini yaptırıyor, kapatıyor. O sanıyor ki ben hiçbir şey yapmayacağım. Ben çocuklarımın üzerine yemin ettim. Ben gerekeni yapacağım. Anladın mı. O benim için bitmiştir. Konu da kapanmıştır. Bu işleri toparlayacağım. Senden ricam konuş onunla."

Turan ayrıca "Bize yazılı olarak ISIN kodu mudur nedir onların hepsini, imzalı kağıtları versin. " şeklinde konuşurken, kayıttaki "Benim elimde bundan sonra belge olacak. Ben... Ben çok kötü yapacağım. Ben bu hallere düşecek adam değildim." cümleleri de dikkat çekti.

Yıldız futbolcu kaydın devamında ise "Ben o kadar söylüyorum. Ben biraz fazla konuştuk çünkü fazla böyle. Ha şöyle olur, böyle olur. Ben ona ne yapacağımı göstereceğim." dedi.


SEN DE SAKİN OL, OLUR BÖYLE

Arda Turan'ın sesli notu Okan Turan tarafından Seçil Erzan'a gönderilirken, Erzan'ın ise, "Ne yapacağız Okan? Çok üzülüyorum." şeklinde endişeli bir yanıt verdiği görülüyor.

Okan Turan "Uğraşacağız biraz. Sakinleştireceğiz." derken, Erzan konuşmanın devamında "Çok gergin. Aramaz değil mi kimseyi?" şeklinde konuşuyor.

PSİKOLOJİM İYİCE BOZULDU, DAYANAMIYORUM

Ayrıca Seçil Erzan'ın "Psikolojim bozuldu" ifadesi de dikkat çekiyor.

İşte Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan ile Seçil Erzan'ın arasında geçen görüşmenin net kaydı...

Okan Turan: Ablacığım nedir durum. Çok gerildi bizimki! (Arda Turan'ı kastediyor)

Seçil Erzan: Okan ben de artın inan deliriyorum. Çok sinirlerim bozuldu. Ben de bekliyorum. Elimden gelenin fazlasını yapıyorum. Gelsin hemen arayacağım seni. Biliyorum yemin ederim ölmek istiyorum ben artık.

Okan Turan: Tamam ablacığım sen de sakin ol. Olur böyle.

Seçil Erzan: Ne olur sakinleşsin ben de aklıselim çözeyim şu işi. Bittim artık Okan insanlıktan çıktım.

Okan Turan: Ben biraz konuşurum. Sen de sakin ol. Olur böyle şeyler. İdare edeceğiz. Ödeme yapamadı ona gergin. Sakin ol sen de.

Seçil Erzan: Olmuş bitmiş işi mahvedeceğim. Ölmek istiyorum. İyi ki varsın. Çok kötü konuştu benimle. Bittim artık. Yerin dibine girdim. Hayatımı riske attım inan. Yanlış bir şey yapmasın ben bitirene kadar.

Okan Turan: Tamam sen onu boş ver düşünme onu. Geçen hafta bana da öyleydi. Sen düşünme onu valla. Sen işine konsantre ol. Ya merak etme sen geçince siniri toplanır her şey. Güven bana iyi misin abla nasılsın?

Seçil Erzan: İyi değilim ablacığım. Ağabeyin de çok gergin yazıyor. Korkmaya başladım. Psikolojim iyice bozuldu. Dayanamıyorum.

Okan Turan: Abla nasılsın var mı bir gelişme. Sordu bizimki. İyi misin ablacığım?

Seçil Erzan: Değilim, bekliyorum ve Arda çok gergin.

Okan Turan: Bana da gergin. Aynı durumdayız. İhtimal var mı bugün.(Para gelme ihtimalini soruyor) En azından kendine gelir gazını alırız, bir rahatlar.

Seçil Erzan: Var ablacığım var. Olmasa kendimi yer bitirirdim.

Okan Turan: Kıyamam sana, sıkma canını. İdare edeceğiz abla. Beni zaten bugün hiç çıkarmadı. 'Otur evinde bekle. Haber gelecek' dedi. Öyle duruyorum ben de.

Okan Turan: Var mı umut abla?

Seçil Erzan: Çok ağır şeyler yazıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar