Arda'dan "Orhan Veli Gencebay"a yalanlama

Arda'dan "Orhan Veli Gencebay"a yalanlama
Arda Turan sosyal medyada dün yayılan 'Orhan Veli Gencebay' ifadesiyle ilgili açıklama yayınladı.

Arda'dan "Orhan Veli Gencebay"a yalanlama

Galatasaray ile sözleşmesinin bitmesinin ardından henüz yeni bir takımla anlaşmayan ve futbolu bırakacağı konuşulan Arda Turan, kendisinin söylediği iddia edilen sözle ilgili açıklama yaptı.

"BEN NEREDE ÖYLE BİR İFADE KULLANMIŞIM?"

Arda Turan''ın dün ''Hayatında Orhan Veli Gencebay’ın kitabını eline almamış, okumamış adamlar bana cahil diyor'' söz Twittter''da dün gündemin en önemli konu başlıklarından birisini oluşturdu. Adı daha önce birçok olayda geçen Turan, ilk paylaşımını silip, ikinci yaptığı paylaşımda; "''Bana atfedilen ''Orhan Veli Gencebay'' ifadesi, sanıyorum ki ''Sait Faik''in Abasıyanık Kitabı'' şeklindeki o yaygın espriden ilhamla uydurulmuş olsa gerek. Uyduranlara sormalı: Ben nerede öyle bir ifade kullanmışım? Gören, duyan?

"PİYASA YALANLARA HEMEN KANANLARA KALMAZDI"

Yeri gelmişken de söylemeli: Edebiyatla ilgilenin; edebiyat, yalan atmaktan uzaklaştırır. Edepli olmakla da yakından ilgilidir çünkü. Sait Faik Abasıyank ya da Orhan Veli Kanık gibi güzel adamlar özleniyor bu yüzden. Keşke halen aramızda yaşasaydılar; piyasa, yalan pazanlara ve yalanlara hemen kananlara kalmazdı'' dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar