Arda Turan için yeni iddia!

Arda Turan için yeni iddia!
Galatasaray'a transfer olup olmayacağı tartışma yaratan, hatta teknik direktör Fatih Terim ve Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz arasında gerginlik yaşanmasına neden olan Arda Turan hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Arda Turan için bomba iddia!

Devre arası transfer döneminde adı ciddi şekilde Galatasaray ile anılan, fakat sarı kırmızılı yönetimin transferine onay vermeyen Arda Turan hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray'a transferinin gerçekleşmemesi üzerine Arda'nın adı Brezilya ekibi Flamengo ile anılmıştı Ancak Flamengo Başkan Yardımcısı Braz, "Arda Turan transferiyle ilgimiz yok. Avrupa'ya gittik ancak bunun nedeni Gabriel Barbosa transferiydi, Arda Turan gündemimizde değil" açıklamasını yapmıştı.

BAŞAKŞEHİR SİLDİ

Barcelona transfer dönemi kapandığı ve Başakşehir'deki yetersiz performansı nedeniyle Arda'nın tamamen üzerini çizdi ve Haziran'ı beklemeye başladı.  Kariyerinde büyük düşüş yaşayan futbolcu için son iddia Japonya'dan geldi. Japon ekibi Urawa Reds'in Arda ile görüşme halinde olduğu ileri sürüldü. Japonya'da transfer dönemi 27 Mart'a kadar devam ediyor...

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar