Arda Güler'in annesinden Fenerbahçe taraftarını kahreden paylaşım: Ayrılık haberini verdi

Arda Güler'in annesinden Fenerbahçe taraftarını kahreden paylaşım: Ayrılık haberini verdi
Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki genç yıldızı Arda Güler'in annesi Serap Güler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Fenerbahçe taraftarına kötü haberi verdi.

Gonca Bilgiç / Günboyu

Türk futbolunun son yıllarda çıkarmış olduğu en büyük yetenek olarak lanse edilen Arda Güler, Fenerbahçe'de sergilediği göz dolduran performans ile sezon sonunda takımın değişmez isimleri arasına girerken, A Milli Takımı'nda önemli parçalarından biri haline geldi.

TRANSFER HABERİ BÖYLE DUYURULMUŞTU

Arda Güler'in sözleşmesi gereği, Fenerbahçe'de bir sezon boyunca resmi maçlarda 1500 dakikayı doldurmaması halinde serbest kalma beledi 5 milyon Euro, bu sınırı geçmesi halinde ise 17.5 milyon Euro olarak belirlenmişti.

Genç futbolcu, Medipol Başakşehir ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasında 1500 dakika sınırını doldurdu. Fenerbahçe ile ilk kupasına ulaşan Arda, aynı zamanda final maçının en değerli oyuncusu seçildi.

Bu gelişmelerin ardından dünyanın en saygın spor gazetecilerinden biri olan Fabrizio Romana, Twitter medya hesabından yaptığı paylaşımda Arda Güler için övgü dolu sözler kullanırken, yıldız oyuncunun serbest kalma bedelinin yalnızca 17.5 milyon Euro olduğuna dikkat çekerek Avrupa'daki birçok büyük kulübün bu bedeli ödemeye hazır olduğunu ve oyuncuyu ikna etmeye çalıştığını aktardı.

twit-3.jpg

"HER SEÇİM BİR VAZGEÇİŞTİR"

Romano'nun paylaşımının ardından Arda Güler hakkındaki transfer iddiaları daha sesli şekilde dillendirilirken, Avrupa'da birçok büyük kulübün taraftarı genç yıldızı takımında görmek istediğini belirtti.

Son olarak Arda Güler'in annesi Serap Güler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Her seçim bir vazgeçiştir..." ifadesini kullanarak taraftarı üzen haberi verdi.

serap-1.jpg


Serap Güler'in sosyal medya hesabını genellikle oğluyla ilgili içeriklerde kullanması, söz konusu paylaşımın Arda Güler'in transfer haberi olarak yorumlanmasına neden olurken, genç yıldızı Fenerbahçe formasıyla bir sezon daha izlemek isteyen Fenerbahçe taraftarı Serap Güler'in paylaşımına birkaç dakika içerisinde binlerce yorum yaptı.

DAHA YÜKSEK BEDELE SATILABİLİR

Arda Güler'in sözleşmesinde 17.5 milyon Euroluk serbest kalma bedeli bulunuyor olsa da, genç oyuncunun ve babasının koyu bir Fenerbahçe taraftarı olması ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile aile arasındaki yakın ilişkinin biliniyor oluşu, daha yüksek bir bonservis ihtimalini akıllara getiriyor.

Yıldız oyuncu, kulübüne olan vefa borcunu ödemek için teklifler arasında Fenerbahçe'ye en yüksek bonservisi kazandıracak seçeneği tercih etmiş olabilir. Arda Güler'in transferi henüz kesinlik kazanmasa da, spor yorumcuları, şu anda Letonya maçı için A Milli Takım kafilesiyle birlikte olan yıldız oyuncunun, ilerleyen günlerde akıbetinin kesinleşmesini bekliyor.















YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar