Arda Güler'i isteyen dünya devleri belli oldu! Rıdvan dilmen ağzından kaçırdı

Arda Güler'i isteyen dünya devleri belli oldu! Rıdvan dilmen ağzından kaçırdı
Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki yıldızı Arda Güler'e talip olan dünya devi iki kulüp belli oldu. Fenerbahçe yönetimine yakınlığı ile bilinen futbol yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, canlı yayında Arda için girişimlere başlayan kulüpleri açıkladı.

Fenerbahçe, Konyaspor''u sahasında 4-0 mağlup ederken, karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan Arda Güler''e sarı-lacivertli taraftarlar tarafından büyük bir ilgi gösterildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise, genç oyuncuyu oyuna girdiği sırada ayağa kalkarak alkışladı. 

Karşılaşmanın ardından ise Arda Güler hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe''deki yöneticilerin tamamıyla yakın ilişkileri bulunan Rıdvan Dilmen, tv 8,5''da yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında, Arda Güler''i transfer etmek için girişimlere başlayan iki dev kulübü paylaştı.

ARSENAL VE BORUSSIA DORTMUND RESMEN İSTEDİ

Dilmen, genç yıldız Arda Güler hakkında yaptığı konuşmada, "Arda Güler''i Borussia Dortmund ve Arsenal''in istediğini biliyorum" ifadelerini kullandı. 

Karşılaşma hakkında değerlendirmelerde de bulunan yorumcu, şu ifadelerle maçı analiz etti.

"Fenerbahçe''de bir sezon başı isteği ve top rakipteyken oyununu gördüm. Fenerbahçe''nin bir artısı bu. Maçı garantiye alması için Crespo-Arao değişikliği yapması lazım. Bence Fenerbahçe liderle arasındaki puan farkını 6''ya düşürdü diye düşünüyorum.

Verilen aradan sonra herkesin metal olarak, fiziksel olarak düşmesi normal. Özellikle İlhan hocadan sonra o kompakt Konyaspor''dan eser yok.

Bu aradan sonra mental ve fiziksel olarak herkesin düşüşü normaldir. İlhan hocadan sonra kompakt Konyaspor''dan eser yok. İlhan hoca olmuş olsa sezona dolu dolu başladığı dönemdeki kadar en azından şiddetli baskı uygulaması, ve topla oynamalar 80''lere çıktı birara Fenerbahçe ve Fenerbahçe bu kadar rahat olmazdı.

Oyuna o kadar tempolu başladı ki Fenerbahçe üst üste toplar kazanıp penaltıyla öne geçtiler. 22''de kırmızı kart olunca Konyaspor çok uzun süre 10 kişi oynadı. 1-0 riskli skor ama durum böyle olunca Konyaspor''un maçı çevirmesi çok zorlaştı. Çevirseydi 20 yıl geçse de konuşacağımız bir maç olurdu.

Fenerbahçe''nin iyi hazırlandığını ve galibiyeti hakettiğini söyleyelim. Jesus geçen hafta tekrar toparlanıp yarışın içinde olacağız demişti bu maçta da öyle oldu. Mart ayının ortalarında oyunun daha da oturacağını düşünüyorum Fenerbahçe''de.

Bu süreçte kulüplerimiz yardım kampanyaları konusunda yarış içinde olduklarını gördüm. Federasyon da aynı şekilde. Kulüpler de yardımlar konusunda çırpındı adeta. Bu istişareleri doğru yaptılar demekki. Bu kararların tartışılacak bir tarafı yok zaten bu dönemde. Gerekirse 11 yabancıyla oynama şansı da vereceksiniz."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar