Dünya devi Arda'yı istiyor: İşte Ali Koç'un istediği ücret

Dünya devi Arda'yı istiyor: İşte Ali Koç'un istediği ücret
Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki genç yıldızı Arda Güler için dünya devleri Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya başladı. Gösterdiği etkili performans ile hem Türkiye'de hem de dünya basınında yoğun ilgi çeken genç yetenek için Ali Koç istediği bonservis ise bir servet niteliğinde.

Fenerbahçe''nin parlayan yıldızı Arda Güler''e Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen ve İtalya Serie A ekibi Fiorentina''nın ardından bir başka dev kulüp daha talip oldu. Son zamanlarda sergilediği başarılı performans ile futbol otoritelerinin beğenisinin kazanan Arda Güler, genç yetenek arayan pek çok kulübün transfer listesinde yer alıyor.

Ajansspor''da yer alan habere göre; Fenerbahçe ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalayan Arda Güler için Almanya''nın önde gelen ve genç yetenekleri daha da parlatıp yüksek bedellere satan Borussia Dortmund''dan teklif geldi.

SERBEST KALMA BEDELİ DUDAK UÇUKLATTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç''un, oyuncusunu isteyen Borusia Dortmund yönetiminden 30 milyon Euro bonservis talebinde bulunduğu belirtilirken, Alman ekibinden geri dönüş beklendiği ifade edildi. Arda Güler''in sözleşmesinde serbest kalma bedelinin 20 milyon Euro olduğu, 2023-24 sezonu sonunda 25, 2024-25 sezonu sonundaysa bu tutarın 30 milyon Euro olacağı iddia edilmişti.

ZİRVEDE ARDA VAR

Güler bu sezon Avrupa''nın beş büyük ligi ve Süper Lig''de en az 150 dakika süre alan futbolcular arasında skora en sık etki eden oyuncu olmuştu. Sahada toplam 270 dakika kalan genç yıldız, 3 gol atıp 3 de asist yapmıştı. Dakika ortalamasına vurulduğunda Arda Güler, sahada kaldığı her 45 dakikada bir gole etki eden performans göstermişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar