Arda Güler takım arkadaşlarını rezil etti... Antrenmanda Real Madrid savunmacılarını ipe dizdi!

Arda Güler takım arkadaşlarını rezil etti... Antrenmanda Real Madrid savunmacılarını ipe dizdi!
Yaşadığı sakatlıkları atlatarak İspanyol devinin Şampiyonlar Ligi'nde Braga ile oynayacağı maçın kadrosuna giren Arda Güler, antrenmanda takım arkadaşlarına zor dakikalar yaşattığı anlar ise sosyal medyada rekor paylaşım aldı.

Fenerbahçe'de kısa sürede gösterdiği performans ile dünya futbol piyasasını peşinden koşturan Arda Güler, Barcelona ve Real Madrid'in girdiği transfer yarışında tercihini eflatun-beyazlı ekipten yana kullanmıştı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSUNA ALINDI

Real Madrid ile yeni sezona hazırlanırken peş peşe talihsiz sakatlıklar yaşayan 18 yaşındaki Milli yıldız, ilk maçına çıkmak için gün sayıyor. İlk kez bu hafta oynanan Rayo Vallecano mücadelesinde kadroya alınan Arda Güler, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin tercihi nedeniyle bu karşılaşmada süre alamamıştı.


Uzun bir süre sakatlık süreci geçiren genç oyuncunun, kontrollü bir şekilde sahaya dönmesi beklenirken, Arda dünya devindeki ilk karşılaşmasına yarın oynanacak Braga maçı ile çıkabilir.

ANTRENMANDA SAVUNMACILARI İPE DİZDİ

Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde sahasında konuk edeceği Braga mücadelesinin kadrosunda Arda Güler'e de yer verirken, genç oyuncunun bugünkü antrenmanda yaptıkları futbolseverlerin ağzını açık bıraktırdı.

ardaguler1.jpg

Genç oyuncu, antrenman maçı sırasında Madrid savunmacılarına zor anlar yaşatırken, yarın yapılacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesi basın toplantısında konuşan Nacho, Arda Güler için "Real Madrid'de oynamak için doğmuş. Şimdi bunu göstermesi gerekiyor. Tüm takım onu izlemekten heyecan duyuyor." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar