Aras Bulut İynemli Atatürk'ü canlandıracak!

Aras Bulut İynemli Atatürk'ü canlandıracak!
Aras Bulut İynemli, 2023 yılında vizyona girecek olan Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılına özel bir projede yer alacak. Mehmet Ada Öztekin’in yönetmenliğini yapacağı projede ünlü oyuncu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk rolüne hayat verecek.

Aras Bulut İynemli'den muhteşem proje!

2024’te vizyona girecek ve iki senedir sır gibi üzerinde çalışılan yapımın ilk detaylarını sosyal medyadan gazeteci Ayşe Arman paylaşmıştı. Büyük bir heyecanla duyurduğu projede “Çok gerçek buluyorum onu. Samimi, sahici. Abartılı hiçbir şeyi yok. Ultra doğal bir oyunculuğu var, oynamıyor, canlandırdığı kişi oluyor. Kısacası her rolün altından kalkabileceğini düşünüyorum.” Sözleri ile Aras Bulut İynemli’nin başrolünü ilan etmişti.

Başarılı yapımlarda olağanüstü performanslar sergileyen yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli'nin Atatürk'ü canlandıracak olması herkesi heyecanlandırdı.

ARAS BULUT İYNEMLİ KİMDİR?

25 Ağustos 1990 doğumlu olan genç oyuncunun ağabeyi tiyatrocu, ablası ise ses sanatçısı. Yani İynemli ailesinin hemen her bireyi sanatçı. İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği okuyan Aras Bulut İynemli, reklamlarla adım attığı oyunculuk dünyasında Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle kendini kanıtlamış ve şöhret basamaklarını teker teker tırmanmıştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar