Aralarında gerginlik yaşanmıştı: Gizem Örge'den Giovanni Guidetti hakkında şaşırtan itiraf

Aralarında gerginlik yaşanmıştı: Gizem Örge'den Giovanni Guidetti hakkında şaşırtan itiraf
Filenin Sultanları'nın deneyimli liberosu Gizem Örge, eski antrenörü Giovanni Guidetti hakkında konuştu.

Fenerbahçe'nin ve Filenin Sultanları'nın başarılı oyuncusu Gizem Örge, Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performansla gözleri kamaştırdı.

2023 FIVB Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda finalinde Türkiye'nin Sırbistan'ı 3-2 mağlup ettiği maçta, çıkardığı toplarla çokça beğeni topladı.

Örge ayrıca Avrupa Ligi Rüya Takımı’nda da yer aldı.

Daniele Santarelli’nin milli takımın başına geçmesiyle yeniden Filenin Sultanları’na katılan Örge, takımın eski çalıştırıcısı Giovanni Guidetti’nin tercihiyle milli takıma alınmıyordu.

Vakıfbank’ta da Guidetti ile 8 yıl geçiren Örge, oradan ayrılıp Fenerbahçe’ye katılmıştı.

Yaşanan bu durumla alakalı Gizem Örge’ye soru yöneltildi.

Asist Analiz programına konuk olan “Savunma Bakanı” lakaplı oyuncuya, “En son şampiyonlukta takım Guidetti'ye karşı oynadı. Bu nasıl bir histi, eski antrenör sonuçta?” sorusu yöneltildi.

Gizem Örge’nin cevabı şöyle oldu:

“Hala Vakıfbankta oynayan oyuncular ilk defa ona karşı maç yapmış oldular galiba. Ben 2 sezon önce ayrılmıştım. Tabii milli takım seviyesinde bir ilkti. Ama onunla rakipken birçok maç yaptık kulübümüzde. O yüzden alışkın olduğum bir durum artık. İlk Vakıfbank'tan ayrıldığım zaman biraz garip hissettirmişti sonuçta 8 yıl çalıştığım birisi. Ama artık orası finaldi, karşıda kimin olduğunun pek fazla bir önemi yoktu. Orada tek bir hedefimiz vardı: Ay yıldızlı bayrağımızı göklere çıkartmak, İstiklal Marşımızı tüm dünyaya dinletmek. O yüzden isimlerin çok önemi yoktu. Bizim varmak istediğimiz hedef büyüktü.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar