Araç sahipleri dikkat: Akaryakıt fiyatları bu gece bir kez daha değişiyor

Araç sahipleri dikkat: Akaryakıt fiyatları bu gece bir kez daha değişiyor
Araç sahiplerinin her gece kontrol ettiği akaryakıt fiyatlarının bir kez daha değişeceği öğrenildi. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre bu gece motorine yeni bir indirim gelmesi beklenirken, güncel motorin ve benzin fiyatları belli oldu.

AKARYAKIT FİYATLARI BU GECE BİR KEZ DAHA DEĞİŞİYOR!

Rusya - Ukrayna savaşı ile birlikte 130 dolar seviyesine kadar yükselen brent petrolde düşüş rüzgarı sürüyor.

Daha önce üst üste 3 indirim açıklanan benzin için geçtiğimiz günlerde zam kararı alınırken, motorinde uzun süre bir fiyat değişimine gidilmemişti.

Motorin tüketen araç sahipleri ''Motorinde indirim olacak mı?'' soruları sorarken sektör kaynaklarından gelen son açıklama ise araç sahiplerini memnun edecek cinsten.

 Motorin fiyatları ve benzin fiyatı brent petroldeki hareketlilik ile değişmeye devam ediyor. G7 ülkelerinin Rus petrolüne uygulamayı planladığı tavan fiyat teklifinin beklentilerin üzerinde olacağı beklentisi petrol fiyatlarını bu sabah 81 dolara kadar geriletti. Petroldeki düşüş sürerken akaryakıt fiyatlarında bir değişiklik daha yapıldı. Geçtiğimiz hafta benzine yapılan üst üste indirimlerin ardından bu kez de motorin fiyatları değişiyor.

MOTORİNE İNDİRİM AÇIKLANDI

12 Kasım’da 1,54 kuruş indirim yapılarak litresi ortalama 24,84 liraya gerileyen motorin litre fiyatına 24 Kasım’da 95 kuruş indirim daha gelmişti. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 82 kuruş indirim geleceği öğrenildi.

BU HAFTA ÜÇÜNCÜ KEZ DEĞİŞTİ

Benzin grubunda ise fiyat değişikliği olmadı. Petrol fiyatlarındaki gerilemeye bağlı olarak benzin litre fiyatına son iki haftada 77 ve 75 kuruş indirim yapılmıştı. Geçen hafta ise 1,16 kuruş indirim yapılan benzine 55 kuruş zam gelmişti. Ancak fiyatlar bir gün geçmeden yeniden değişmiş ve benzine 45 kuruş daha indirim yapılmıştı.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul
Benzin fiyatı: 20,15 TL
Motorin fiyatı: 23,88 TL

Ankara
Benzin fiyatı: 20,31 TL
Motorin fiyatı: 23,98 TL

İzmir
Benzin fiyatı: 20,32 TL
Motorin fiyatı: 24,07 TL

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar