Apandisiti patlayan çocuk sağlığına kavuştu

Apandisiti patlayan çocuk sağlığına kavuştu
Ankara'da yaşayan, 10 yaşındaki Sudenaz Çekiç'in apandisiti patladı. Genç kız, şehir hastanesinde acil ameliyata alınarak sağlığına kavuştu.

Sudenaz Çekiç, okuldan eve dönerken karın ağrısı, yüksek ateş, istifra ve sancı gibi belirtiler yaşamaya başladı. Ailesi, semptomların devam etmesi üzerine kızlarını Pursaklar Devlet Hastanesine götürdü. Ancak, burada yapılan tetkikler sonucunda Çekiç taburcu edildi. Şikayetlerin artması üzerine aile, küçük kızlarını Bilkent Şehir Hastanesi Acil Tıp Kliniği'ne götürdü. Burada yapılan incelemelerde apandisitin patladığı ve iltihabın organlara yayıldığı belirlendi.

BİR BUÇUK SÜREN AMELİYATLA SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Çekiç, acil bir ameliyatla bir buçuk saat süren operasyonun ardından sağlığına kavuştu. Anne Çekiç, kızının doğuştan beri böbrek hastası olduğunu ve acil serviste yapılan tetkiklerin ardından apandisit teşhisi konulduğunu belirtti. Acil ameliyatla kızının sağlığına kavuştuğunu söyleyen anne, "Ameliyat bir buçuk saat sürdü" ifadelerini kullandı.

Ameliyat sonrası bir hafta kadar hastanede tedavi gören Sudenaz Çekiç, hala ağrılarının devam ettiğini ancak zamanla iyileşeceğine inandığını söyledi.

aw112182-01.jpg

aw112182-03.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar