Antalya’yı sel vurdu! Kumluca ve Finike’de eğitime ara verildi

Antalya’yı sel vurdu! Kumluca ve Finike’de eğitime ara verildi
Şiddetli sağanak Antalya’yı vurdu. Özellikle Kumluca ve Finike ilçelerinde etkili olan sağanak sonrası evleri su bastı, araçlar yolda mahsur kaldı. İlk ve orta dereceli okullarda ise eğitime bir gün ara verildi.

ANTALYA’YI SEL VURDU! İKİ İLÇEDE EĞİTİME ARA

Antalya’nın Kumluca ve Finike ilçelerini sel bastı. Bölgede sel sonrasında kriz masası kuruldu. AFAD ekipleri çalışmalara başladı. İki ilçede okullar bugün tatil edildi.

EVLERİ SU BASTI, ARAÇLAR ZARAR GÖRDÜ

Antalya''nın Kumluca ve Finike ilçelerinde akşam saatlerinde etkisini artıran yağmur sele döndü. Özellikle Kumluca''da ilçenin tamamında etkili olan sağanak yağmur sebebiyle çok sayıda evde su baskını yaşanırken araçlar da zarar gördü.

 

 

AFAD’DAN DESTEK İSTENİLDİ

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, akşam saatlerinde başlayan yoğun yağışın sele döndüğünü ve köprüleri yıktığını belirterek iş makinelerinin de çalışamadığını söyledi. Evlerde mahsur kalan ihbarları için bölgeye AFAD''dan destek istenildiği, belediye personelinin de yine mahsur kalanlara ulaşmaya çalıştığı bildirildi.

 

 

Özellikle Sarıcasu bölgesinin selden etkilendiği, yolların yamaçlardan inen hafriyatlarla dolduğu belirtilirken, örtü altı üretim merkezi olan ilçede seraların da büyük zarar gördüğü bilgisi geliyor. İlçe merkezinde yapılan anonslarla vatandaşlar da dışarı çıkmamaları konusunda uyarıldı. Kumluca ve Finike de şu ana kadar kayıp ya da can kaybı olmadığı bildirildi. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar