Antalya'nın 5 ilçesinde eğitime 1 gün daha ara verildi

Antalya'nın 5 ilçesinde eğitime 1 gün daha ara verildi
Antalya'da şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Antalya'da beş ilçede eğitime 1 gün ara verildi.

Antalya'da etkili olan şiddetli yağışlar nedeniyle Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.

Antalya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yaşanan kuvvetli yağışlar, sel ve taşkınlar sonrasında hayatın normale dönmesi amacıyla tüm kurum, kuruluş ve gönüllü vatandaşların koordineli bir şekilde çalışmalarına devam edildiği belirtildi.

Valilik açıklamasında, yapılan son değerlendirme neticesinde, hala devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle kamu hizmetlerinde aksama yaşanmaması ve vatandaşların sıkıntı yaşamaması için 14 Şubat Çarşamba günü Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde eğitime bir gün ara verildiği ifade edildi.

Bu tedbirin alınmasının ardında, şehir genelindeki sel ve taşkın risklerini en aza indirme, can güvenliği sağlama ve ulaşım ağlarını düzenleme amacının bulunduğu belirtilirken, vatandaşların güvenliğinin öncelik olduğu vurgulandı. Meteorolojik durumun yakından takip edildiği ve gerekli önlemlerin alınmaya devam edeceği ifade edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar