Antalya'da yolcu otobüsü devrildi; 1'i ağır 20 yaralı

Antalya'da yolcu otobüsü devrildi; 1'i ağır 20 yaralı
Antalya'nın Akseki ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, 1'i ağır 20 kişi yaralandı.

Trabzon-Antalya seferini yapmak üzere yola çıkan Ali Osman Ulusoy firmasına ait 61 AU 576 plakalı yolcu otobüsünün Akseki ilçesine bağlı Güçlüköy Mahallesi yakınlarında şarampole devrildi.

Kaza, hemen olay yerine sevk edilen jandarma, trafik ve sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Sağlık ekipleri, kazada yaralanan 20 kişiyi acil müdahale için Manavgat'taki hastanelere sevk etti. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

otobuskazasiic.jpgKazanın nedenine dair yapılan ilk incelemelerde, otobüsün Güçlüköy Mahallesi yakınlarında kontrolden çıkarak şarampole devrildiği tespit edildi. Yetkililer, kaza ile ilgili detaylı soruşturmanın sürdüğünü ve kazanın meydana geldiği noktada gerekli güvenlik önlemlerinin alındığını açıkladı.

Olayın ardından bölgede trafik kontrolleri ve güvenlik önlemleri artırıldı. Yolcuların güvenliği ve trafiğin normale dönmesi için çalışmaların devam ettiği bildirildi. Kamuoyu, kaza mağdurları ve aileleri için geçmiş olsun dileklerini iletiyor, olayın detaylı bir şekilde araştırılarak benzer durumların önlenmesi temennisinde bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar