Antalya'da yangında can pazarı

Antalya'da yangında can pazarı
Antalya Kepez'de yangın çıktı. Yangın çıkan binada oturanlar vatandaşlar tarafından çıkartıldı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde, Altınova Mahallesi Yüce Sokak'ta bulunan bir apartman dairesinde çıkan yangın, vatandaşların kahramanlığı ve itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle faciaya dönüşmeden kontrol altına alındı.

Yangında, dairede bulunan 5 kişi ölümden dönerken, dumandan etkilenen ve üst katta mahsur kalan 1'i bebek 6 kişi itfaiye merdiveniyle kurtarıldı.

Olay, saat 19.00 sıralarında Mustafa Özkoç'a ait 2 katlı apartmanın zemin katındaki dairede meydana geldi. Sobadan çıkan yangın kısa sürede daireyi sardı, alevleri fark eden çevre sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Yangına müdahale için adrese sevk edilen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, vatandaşların da yardımıyla içerideki 5 kişiyi dışarı çıkarttı.

İtfaiye ekiplerinin olay yerine ulaşmasıyla yangına hızla müdahale edildi ve diğer kata sıçramadan kontrol altına alındı. Ancak yangın sırasında daire içinde bulunan 2'si çocuk 4 kişi yoğun dumandan etkilendi ve itfaiye merdiveniyle güvenli bir şekilde tahliye edildi.

Olaya tanık olan Mehmet Nuri Ayan, "Evin içine soba devrilmiş. Tesadüfen markete giderken yangını gördüm. Baktım teyze bağırıyor, 'Yangın var, evim yanıyor' diye. El birliği ile söndürmeye çalıştık. İçeriden 4-5 kişi çıkardık" şeklinde konuştu.

binayangin.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar