Antalya'da otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı

Antalya'da otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı
Antalya Aksu'da trafik kazasında 1 Kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Antalya'nın Aksu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 1 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi de yaralandı. Kazanın, Yurtpınar Mahallesi Kurşunlu Caddesi üzerinde gerçekleştiği öğrenildi.

Kaza, akşam saatlerinde meydana geldi. Mehmet A. (29) tarafından kullanılan 07 AAT 197 plakalı Skoda marka otomobil ile karşı yönden gelen Rıza Kaya'nın (sürücü) idaresindeki 4907 YU 682 plakalı BMC marka kamyonet, Yurtpınar Mahallesi Kurşunlu Caddesi'nde kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çarpışma sonucu hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Mehmet A. ile annesi Emine A., ambulansla hastaneye sevk edildi. Kamyonet ise çarpmanın etkisiyle şarampole kayarak ön bölümünde sıkıştı.

Kamyonetin ön bölümünde sıkışan Rıza Kaya, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Kaya'nın cansız bedeni, itfaiye tarafından araçtan çıkarıldı.

Savcılık ve Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri olay yerinde detaylı bir inceleme gerçekleştirdikten sonra Rıza Kaya'nın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, başka bir kaza yaşanmaması adına yolda güvenlik önlemleri aldı. Araçların kaza yerinden kaldırılmasının ardından trafik normal akışına döndü. Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar