Antalya'da güzel bir kadınla eşleşince gece güzel bitecek zannetti: Tinder mağduru adam meyhanede hesabı görünce esir alındı

Antalya'da güzel bir kadınla eşleşince gece güzel bitecek zannetti: Tinder mağduru adam meyhanede hesabı görünce esir alındı
Antalya’ya gezmeye gelen bir adam flört uygulaması olan Tinder’dan tanıştığı kızla buluşmak istedi. Akşam yemeğine yeni tanıştığı Beyzanur isimli kızla Kaleiçi’ndeki Yine Sen Restorant’a giden adamın başına gelmeyen kalmadı.

Antalya İtiraf sayfası kendilerine gelen ilginç bir itirafı paylaştı. İddiaya göre Antalya’ya gezmeye gelen bir adam ünlü flört uygulaması Tinder’dan Beyzanur isimli bir kadınla tanıştı.

Beyzanur’la konuştuktan sonra Kaleiçi’nde bulunan Yine Sen Restorant’ta yemek için sözleştiler. Kadının üst üste verdiği siparişlerden sonra rahatsız olan adam hesabı istedi. 17 bin 270 liralık adisyonu görünce olanlar oldu.

İşte talihsiz adamın kendi ağzından yaşadıkları:

HİÇ DURMADAN MEZE, ŞARAP, NARGİLE İSTEDİ

“Antalya’ya gezmeye geldim. Tinder uygulamasından Beyzanur isimli bir hanımefendi ile tanıştım. Yine Sen Restorant’a yemek yemeye karar verdik. Beyzanur hiç durmadan yemek, meze, kırmızı şarap alkolsüz, nargile istedi.

Bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim kalkmak istediğimi dile getirdim ve hesabı ödemeye kalktım. Bana çıkarılan hesap 17 bin 270 lira.

İşletme sorumlusuyla görüşmek istedim. Kasadaki bayan işletme sorumlusunun Ankara’da olduğunu söyleyince ben de polis çağıracağımı söyledim.

Hemen dışardaki masadan Ali diye biri geldi fiyatın fahiş olduğunu ve ödemeyi kabul etmeyeceğimi dile getirdim.

17 BİN 270 LİRA HESAP GELDİ, TARTIŞTIK 9 BİN 500 LİRA ÖDETTİLER

Tartıştık, 9 bin 500 TL ödettiler.

Orada çalışan bir bayanı gördüm ve gördüğüm bayanla WhatsApp’taki fotoğraf aynı ama benim konuştuğum kız ayrıydı.

Anlayacağın durum şu oradaki işletme ile Tinder’da gezinen bayanlarla anlaşmalı organizasyon ve dolandırıcılık içindeler.

AYNI MEKAN DAHA ÖNCE KAPATILMIŞ YİNE AÇILMIŞ

Bu durumu Kaleiçi’nde gezen bekçi abilerle paylaşırken, bekçi memurlardan biri sanki benim masada oturup durumu benle yaşamış gibi anlattı.

Kimse Kaleiçi’nden Işıklar Caddesi’ne doğru giderken Işıklar Caddesi’nde sağ tarafta kalan Yine Sen Restorant’a gitmesin daha öncede böyle hadiseler yaşandığından dolayı yer kapatılmış. Tekrar isim değişikliğiyle açılmış. Eski ismi yeni nesil ve şuan ki ismi ise Yine Sen Restorant durum bundan ibaret.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar