Ankara'yı sağanak vurdu! CHP'li İlkay Yiğit hayatını kaybetti

Ankara'yı sağanak vurdu! CHP'li İlkay Yiğit hayatını kaybetti
Ankara'da etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kentin tamamında etkili olan yağış nedeniyle bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de sele kapılarak kayboldu. Cansız bedenine ulaşılan İlkay Yiğit'in, CHP Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olduğu öğrenildi.

ANKARA'DAKİ SELDE CHP'Lİ İSİM HAYATINI KAYBETTİ

Ankara''da etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak nedeniyle taşan Tatlar Deresi''nde, aracıyla sel sularına kapılan 27 yaşındaki İlkay Yiğit''in cesedine, arama kurtarma ekiplerinin çalışması sonucu ulaşıldı.
 
İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Ankara''da 1 kişi için daha kayıp ihbarı yapıldığını bildirdi. Çataklı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Ankara Altındağ Tatlar''da 1 vatandaşımız için daha kayıp ihbarı yapıldı. Kendisinden haber alınamayan vatandaşımızın aracı, selde sürüklenmiş olarak dere yatağında bulundu. Arama- kurtarma çalışmalarına AFAD koordinasyonunda devam ediliyor" dedi.

AFAD: 3036 İHBAR GELDİ

AFAD, bölgede yaşananlar ve kurtarma çalışmalarıyla ilgili son durumu paylaştı.

Yapılan açıklamaya göre; Ankara''da meydana gelen sağanakta mahsur kalan 5 çocuğun kurtarıldığı, 1 kişinin hayatını kaybettiği, kayıp olduğu bilgisi alınan bir kişi için de arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Altındağ, Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Mamak ve Gölbaşı ilçelerinden sağanak yağışa ilişkin ihbarların geldiği, Çankaya''da yarım saatte metrekareye 28 kilogram yağış düştüğü belirtilen açıklamada, saat 21.30 itibarıyla 112 Acil Çağrı Merkezi''ne gelen bilgiler doğrultusunda itfaiyeye 2 bin 719 ve Ankara İl AFAD''a 317 ihbar olmak üzere toplamda 3 bin 36 ihbar ulaştığı kaydedildi.

CHP MAMAK GENÇLİK KOLLARI''NDA BAŞKAN YARDIMCISIYDI

Cansız bedenine ulaşılan İlkay Yiğit''in, CHP Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olduğu öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından paylaştığı taziye mesajında, "Ankara''da yaşanan felakette sel sularına kapılarak yaşamını yitiren Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcımız İlkay Yiğit''in acısını yaşıyoruz. Yol arkadaşımız İlkay Yiğit''e Allah''tan rahmet, ailesine, partimize ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Başımız sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar