Ankara’da komşu katliamı evlerini tüfekle bastı aileden 5 kişiyi tüfekle katletti! Görgü tanığı her şeyi itiraf etti

Ankara’da komşu katliamı evlerini tüfekle bastı aileden 5 kişiyi tüfekle katletti! Görgü tanığı her şeyi itiraf etti
Ankara’da 72 yaşındaki T.Ü., komşusu olan aileden 5 kişiyi tüfekle öldürdü. Görgü tanığı komşuları, her şeyi tek tek anlattı. İşte cinayetin pes dedirten sebebi...

Ankara’da 72 yaşındaki T.Ü., birçok kez gürültü nedeniyle tartıştığı komşusunun evini tüfekle bastı. Kan donduran olayda acımasız komşu aynı aileden 5 kişiyi vurarak katletti.

Sağlık ekipleri B.T, H.T, M.T. ve C.T.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. S.T ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Katledilen ailenin 4 yaşında zihinsel engelli bir çocuklarının daha olduğu, olaydan sağ kurtulduğu ve Çocuk Esirgeme Kurumu yurduna teslim edildiği belirtildi.

Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu katil zanlısı T.Ü. yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Saldırgan Tahsin Ü.'nün üst komşularının çöp biriktirmesi nedeniyle sürekli kavga çıkardığı, eşinin çöplerden yayılan mikroplar nedeniyle hasta olduğunu ve hayatını kaybettiğini ileri sürdüğü öğrenildi.

aw082450-04.jpg

“SİZİ ÖLDÜRECEĞİM” DİYE TEHDİT ETMİŞ

Komşularına sürekli ‘Sizi öldüreceğim’ diye tehditlerde de bulunduğu belirtilen şahsın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Dehşete tanık olan ailenin yan komşusu, “Saldırgan sürekli ‘Onları silahla öldüreceğim’ diye tehdit ediyordu” dedi.

aw082450-01.jpg

“ÇOCUKLAR EVDE GÜRÜLTÜ YAPIYORMUŞ”

Kan donduran olayın tanıklarından Şeyma Demir, “Gece saatleriydi. Silah sesleri duyduk, korkudan çıkmadık. Saldırganın gözü dönmüştü. Polisi aradık. Sağ kalan engelli çocuklarını evimize aldık. Komşular birbirleri ile kavgalıydı. Gürültü sebebiyle kavga ediyorlardı. Saldırgan komşumuz, sürekli ‘Onları silahla öldüreceğim’ diye tehdit ediyordu. Kendi halinde bir adamdı. Böyle bir şey yapacağını tahmin etmiyordum. Yan komşularımızı da tanıyorduk. Dışarıya karşı onların da bir zararları yoktu. Ben de şok içerisindeyim. Uyuyamıyorum. O anki kargaşa anlatılamaz. Şoka girdim o sırada. Çöp için kavga ediyorlardı. Defalarca polisler geldi. Çocuklar evde gürültü yapıyormuş. Saldırgan da daha önce, ‘Bunun önlemini almazsanız bunları öldüreceğim’ demiş. Ölen kadın çöp topluyormuş. Saldırgan da bu yüzden dolayı eşinin ‘Covid’ hastası olup öldüğünü düşünüyormuş. Aralarında uzun süredir husumet vardı” ifadelerini kullandı.

aw082696-01.jpg

“KÜÇÜK OLMASINA RAĞMEN OLAYI HİSSETMİŞ”

Sağ kalan çocuğun çok korktuğunu dile getiren Demir, “Kurtulan engelli çocuk hiç bizim evden çıkmadı. Sakinleştirmeye çalıştık. Gözlerindeki korku, kulaklarını kapatması, ellerini ısırması zaten olayı anlatıyor. Sağlık ekipleri bizim eve getirdi. Küçük olmasına rağmen olayı hissetmiş. Çocuklar efendilerdi. Gördüklerinde selam verirlerdi. 5 can gitti, katliam gibi. Aileye dair hiçbir şey kalmadı. Artık komşulara da güvenilmiyor” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar