17 yaşındaki kızını boğarak öldüren anneye müebbet!

17 yaşındaki kızını boğarak öldüren anneye müebbet!
Ankara’da öz kızını boğarak öldürdüğü suçlamasıyla yargılanan annenin cezası belli oldu.

KIZINI BOĞAN ANNENİN CEZASI BELLİ OLDU!

Yaşanan korkunç olay tüm Türkiye’yi etkisi altına aldı, vicdanları sızlattı. Kızının intihar ettiğini öne süren annenin kızını boğarak öldürdüğü ortaya çıkmıştı. O davada anneye verilen ceza belli oldu.

Ankara 15''inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Hamide Çakmak ve taraf avukatları katıldı.

Mütalaaya karşı son savunmasını yapan sanık Çakmak, "Bir şey demiyorum. Adaletinize güveniyorum" dedi. Sanık savunması sonrası kararını açıklanmak üzere duruşmaya 5 dakika ara veren mahkeme heyeti, sanık Çakmak için müebbet hapis cezası verdi.

Öz kızı Esma Nur Çakmak’ı (17) boğarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan anne Hamide Çakmak için mahkeme heyeti müebbet hapis cezası verdi.

 

NE OLMUŞTU?

Ankara’nın Mamak ilçesinde 22 Ocak''ta meydana gelen olayda Hamide Çakmak, polisi arayıp, kızını ipe asılı halde bulduğunu ve intihar ettiğini söyledi.

Evdeki incelemede polis, el ve kollarında yara izi bulunan baba Yunus Çakmak ile çelişkili ifadeler veren anne Hamide Çakmak''ı gözaltına aldı.

EŞARPLA BOĞMUŞ

Sorguda kızını öldürdüğünü itiraf eden Hamide Çakmak tutuklanırken, Yunus Çakmak ise serbest bırakıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Hamide Çakmak hakkında "alt soydan çocuğu kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle dava açmıştı.

Hamide Çakmak, "Kızım Esma Nur Çakmak''ın 1 senedir sevgilisi vardı. Ara sıra evden kaçıyordu. Sürekli benimle kavga ediyordu, çünkü hep erkek arkadaşında kalmak istiyordu. Olay günü de yine aynı nedenle kavga ettik. Kızımın kendi odasında çıkan tartışma sonucunda başımdaki yazmayla kızımı nefessiz bırakarak boğdum" dedi.

BABA ŞİKAYETÇİ OLMADI

Yunus Çakmak ise "Eşim beni olay günü ağlayarak aradı ama ne olduğunu söylemedi. Kızımın ilk intihar ettiğini düşündüm, eşimin kızımı öldürdüğünü emniyette öğrendim. Eşimden şikayetçi değilim" diye konuştu. (İHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar