Ankara’da balıkçı dükkanı alevlere teslim oldu

Ankara’da balıkçı dükkanı alevlere teslim oldu
Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki İncek Mahallesi'nde bulunan bir balıkçı dükkanında gece yarısı sigorta panolarından kaynaklanan bir yangın çıktı.

Olay, gece saatlerinde meydana geldi ve sigorta panolarında başlayan yangın kısa sürede balıkçı dükkanını alevlere teslim oldu. Yangına ilk müdahaleyi gerçekleştiren itfaiye ekipleri, uzun çabalar sonucu yangını kontrol altına almayı başardılar.

aw110715-01.jpg

Ancak yangın, dükkanın içinde ciddi miktarda hasara neden oldu. 500 bin lira değerindeki zararın yanı sıra, işletmeci Ahmet Durmuş'un ifadelerine göre, bu durum sadece maddi boyutta bir kayıp olarak kalmıyor. Durmuş, SMA hastası bir çocuğun babası olduğunu ve çocuğunun sağlık sorunlarıyla ilgilenirken dükkana yeterince vakit ayıramadığını dile getirdi. Hastane ziyaretleri ve çocuğu için gerekli olan organizasyonlar nedeniyle dükkana gereken özeni gösteremediklerini belirtti.

aw110715-03.jpg

Hesaplarına göre 500 bin liralık zarara uğradığını aktaran Durmuş, “Bu yükün altından kalkar mıyız bilemiyorum ama sıkıntı sadece bu değil. Ben SMA hastası bir çocuğun babasıyım. Çocuğum için çırpınırken dükkana da fazla gelemiyordum. Çünkü devamlı çocuk için hastaneler, stantlar organizasyonlar derken ömrümüz böyle gidiyordu. Çocuk 10 aylık oldu. Onunla uğraşmaktan zaten dükkanla da uğraşamıyorduk" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar