Erdoğan'ın Anıtkabir ziyaretinde bu sloganlar atıldı

Erdoğan'ın Anıtkabir ziyaretinde bu sloganlar atıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Çelenk bırakma sonrası Anıtkabir'de 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganları atıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet, Anıtkabir'i ziyaret etti. Erdoğan 30 Ağustos Zafer bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Sınırlı sayıda ziyaretçi alınan Anıtkabir'de  'Recep Tayyip Erdoğan' sloganlarının atılması ise dikkat çekti.

anitgxfgnjx.jpg

Cumhurbaşkanı  Erdoğan, "Cumhuriyet'imizin 100'üncü yılını kutlayacağımız 2023'e ekonomik, askeri, siyasi ve diplomatik bakımdan daha güçlü, daha bağımsız, daha müreffeh bir ülke olarak girmekte kararlıyız. Farklı sahalarda elde ettiğimiz kritik başarılar, ülkemizin hak ve menfaatlerini koruma konusundaki irademizin en net göstergesidir. Türkiye, Doğu Akdeniz'de şantaj ve tehdit diline boyun eğmeyecek" ifadeleri ile dikkat çekti. Sınırlı sayıda ziyaretçi alınan Anıtkabir'de çelenk bırakma sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik slogan atıldı. 

anit12133.jpg

 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganları oldukça dikkat çekti.
 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar