'Anı olarak kalsın' diye kaydetmişlerdi! Uyuşturucu partisi görüntüleri sosyal medyaya sızdı

'Anı olarak kalsın' diye kaydetmişlerdi! Uyuşturucu partisi görüntüleri sosyal medyaya sızdı
Sakarya’da bir evin içerisinde ‘anı olarak kalsın’ diye çekilen uyuşturucu ortamı görüntüleri sosyal medyaya adeta bomba gibi düştü. Emniyet ve Valiliğin etiketlenerek paylaşıldığı videolardan sonra polisler hemen harekete geçti.

Sakarya’da bir evin içerisinde kaydedildiği iddia edilen ve sosyal medyada, emniyet ile valiliğin etiketlenerek paylaşıldığı uyuşturucu ortamının ardından Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti. ‘Anı olarak kalsın’ denilerek kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde; 2’si kadın toplam 5 şahsın aralarındaki diyalog ve bazıların ise uyuşturucu maddeyi kullandığı anlar görüldü.

aw185080-03.jpg

‘ANI OLARAK KALSIN’ DEDİKLERİ GÖRÜNTÜ İKİ BUÇUK SENE SONRA ORTAYA ÇIKTI

Polis ekiplerince yapılan bazı incelemeler sonucunda görüntülerde yer alan kişilerin A.C.A., İ.A., E.A., A.T. adlı erkekler ile S.K. ve M.A. adlı kadınlar olduğu belirlendi. Görüntünün neredeyse iki buçuk sene önce çekildiği ve A.C.A. adlı olan şahsın cezaevinde olduğu belirlendi. Bahse konu olaya alakalı olan ekipler, İ.A. ve E.A.'yı gözaltına alırken A.T. adlı şahıs için de bir arama çalışması başlattı.

aw185080-02.jpg

KADINLARIN FUHUŞ DAHİL ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Uyuşturucu partisinin sosyal medya görüntülerini ortaya çıkmasından sonra incelemelerini genişleten polisler, S.K. ve M.A. adlı kadının fuhuş dahil birçok farklı suçtan kaydı olduğu da belirledi. Ekipler, görüntülerdeki kadınları bulabilmek için çalışmalarını devam ettiriyor.

aw185080-05.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar