Anavatan Partisi'nden yerel seçim kararı: Kimi destekleyeceklerini açıkladılar

Anavatan Partisi'nden yerel seçim kararı: Kimi destekleyeceklerini açıkladılar
Anavatan Partisi, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nı destekleyeceklerini açıkladı.

Anavatan Partisi, 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı aldığını açıkladı.

Parti yetkilileri tarafından yapılan duyuruda, destek kararının Anavatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen törende kamuoyuna açıklandığı belirtildi.

ALANYA'DA AKP'Lİ İSME DESTEK

Anavatan Partisi Alanya İlçe Başkanlığına yeni atanan Ramazan Durdu Söyler, törende yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'na tam destek vereceklerini vurgulayarak, "Başkanımızı tanıyoruz, biliyoruz. Yıllardır Alanya'ya eşsiz hizmetler kazandırdı. Yeni dönemde de bu hizmetlerin devamı için başkanımıza ve ekibine olan desteğimizi gösterecek, kendisini ve ekibini yeni dönemde de Alanya Belediyesi'nin başında göreceğiz" şeklinde konuştu.

"BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Alanya Belediye Başkan adayı Adem Murat Yücel de konuşmasında, Anavatan Partisi'nin destek kararından dolayı teşekkürlerini ileterek, "Birliğin gücüyle birlikte kazanacağız, birlikte başaracağız. Ayırmadan ayrıştırmadan hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Törene, Anadolu Birliği Partisi Alanya İlçe Başkanı Şükrü Güneri, Demokrat Parti Alanya İlçe Başkanı Hilmi Lök ve meclis üyeliği adaylarının da katıldığı bildirildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar