Hastanede skandal olay: Cinsel organına baktığında gözlerine inanamadı!

Hastanede skandal olay: Cinsel organına baktığında gözlerine inanamadı!
İtalya’da bir hastanede skandal bir olay yaşandı. Dünya basınına yansıyıp büyük yankı uyandıran ameliyat, hasta adamın hayatını kabusa çevirdi.

Kanser teşhisi konulan 60 yaşındaki adam sağlıklı bir şekilde girdiği ameliyattan cinsel organı kesilmiş şekilde çıktı. Yanlış teşhis konulması sonucu hayatı kabusa dönen adam hastane ve doktora dava açtı.

YANLIŞ TEŞHİS HAYATINI MAHVETTİ

İtalya’nın Arezzo kentindeki bir hastanede ismi açıklanmayan 30 yaşındaki bir doktor büyük bir skandala imza attı. Yaşanan skandal gelişme tıp dünyasına geçerken yanlış teşhis konulan hasta doktora ve hastaneye dava açtı. Davanın ilk duruşmasının 9 Mart tarihinde görüleceği belirtildi.

TAMAMEN SAĞLIKLI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Mynet''te yer alan habere göre, cinsel organındaki ağrı ve yanma şikayetiyle hastaneye başvuran 60 yaşındaki ismi açıklanmayan hastaya kanser teşhisi konuldu. Doktorun teşhisinden sonra tedaviye başlayan hasta 1 ay sonra ameliyata alındı. Ameliyatta doktor hastasına tümörün alınacağını söyledi ancak cinsel organını kesti. Hastanın şikayeti üzerine incelenen raporlarda 60 yaşındaki adamın tamamen sağlıklı olduğu ortaya çıktı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar