Altay yeni şarkı müjdesi verdi

Altay yeni şarkı müjdesi verdi
Ünlü şarkıcı Altay, Kıbrıs'ta bulunan Elexus Hotel'de bir konser verdi. Altay yeni şarkı için güzel haberi duyurdu.

Bayramda Antalya, Sapanca ve Kıbrıs'ta sahne alan şarkıcı, çocukluğunda bayramların alışverişle başladığını ve bayramlıklar giyme, harçlık alma heyecanı yaşandığını belirtti. Geleneklere bağlı bir ülke olduğumuzu vurgulayan şarkıcı, şehir hayatında çalışanların dokuz günlük tatil sürecini tercih ettiğini ancak aile büyükleriyle bayramlaşmanın çocuklara öğretilmesi gerektiğini ifade etti.

Altay'dan yeni şarkı

Altay'a "Özel günlerde sahne alıyorsunuz. Ailenizle zaman geçirmek için nasıl fırsatlar yaratıyorsunuz?" sorulduğunda, "Sanatçılar, hastane personeli, emniyet güçleri gibi bizim de özel günlerimiz genellikle çalışma günü oluyor. Ancak ben, tüm zamanımı ailemle geçirmeye özen gösteriyorum. Sahne aldığım zamanlarda bile ailemle iletişimde kalmaya çalışıyorum ve dönüşümde özel günleri onlarla birlikte kutlamaya özen gösteriyorum.” yanıtını verdi.

Altay'dan yeni şarkı

“KENDİ ŞARKIMI COVER’LADIM”

Elexus Hotel’de konser veren şarkıcı, yeni bir şarkı çıkaracağını ve aslında eski bir şarkı olduğunu belirtti. Bu şarkının Ebru Gündeş'in seslendirdiği bir eser olduğunu ve kendi şarkısını bu esere coverladığını ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar