Alper Yeğin kimdir? CHP İstanbul Sancaktepe Belediye Başkan adayı Alper Yeğin aslen nereli, kaç yaşında?

Alper Yeğin kimdir? CHP İstanbul Sancaktepe Belediye Başkan adayı Alper Yeğin aslen nereli, kaç yaşında?
31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye başkan adayları belli olmaya başladı. CHP İstanbul Sancaktepe Belediye Başkan adayı Alper Yeğin oldu. Peki Alper Yeğin kimdir? CHP İstanbul Sancaktepe Belediye Başkan adayı Alper Yeğin aslen nereli, kaç yaşında?

Alper Yeğin kimdir?

31 Mart 2024 yerel seçimlerine partilerin hazırlığı son sürat devam ediyor. Partilerin büyük çoğunluğu il ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İstanbul ve ilçelerinde gösterilecek olan adayları açıkladı. CHP İstanbul Sancaktepe'den Belediye Başkan adayı Alper Yeğin oldu. Peki Alper Yeğin kimdir? CHP İstanbul Sancaktepe Belediye Başkan adayı Alper Yeğin aslen nereli, kaç yaşında?

ALPER YEĞİN KİMDİR?

Alper Yeğin, İstanbul, Türkiye'de tanınan bir isim olup, iş dünyasındaki deneyimiyle bilinmektedir. İş yaşamına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı Metro İstanbul A.Ş'de üst düzey yönetici olarak adım atan Yeğin, bu görevdeki başarılı performansıyla dikkat çekmiştir. Aynı zamanda İBB'ye bağlı bir diğer iştirak olan İSTAÇ A.Ş'de danışmanlık yaparak yerel yönetim alanında uzmanlığını pekiştirmiştir.

Alper Yeğin, Mayıs 2022 tarihinden bu yana Metro İstanbul A.Ş'de üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Öne Çıkanlar