Alkollü turist motosikleti ile kuyumcu dükkanına daldı

Alkollü turist motosikleti ile kuyumcu dükkanına daldı
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde alkollü olduğu öğrenilen yabancı turist, kullandığı motosiklet ile önce kuyumcu dükkanına daldı, ardından korkup kaçtı. Yaşanan o anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Kuşadası ilçesi turistik çarşı bölgesinde meydana geldi. Alkollü olduğu söylenen yabancı turist, trafiğe kapalı alanda kullandığı motosikletin hakimiyetini kaybetti. Kaldırımda bulunan insanların arasından hızla geçen turist kuyumcu dükkanına daldı. Kuyumcu dükkanının vitrinini kırarak içeri dalan sürücü, olaydan yara almadan kurtulurken, çevredeki vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Yaşanan kazanın ardından işyeri sahibi ile tartışan turistin olay yerinden koşarak uzaklaştığı öğrenildi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri ise şüpheli şahsın bulunması için çalışma başlatırken, alkollü turist her yerde aranıyor. Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaza anı anbean güvenlik kameralarına yansırken, görüntülerde kontrolü kaybeden turistin, hızlı bir şekilde kuyumcu dükkanına dalması yer alıyor.

Kaynak: İHA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar