Alışverişinizde dolandırılmış olabilirsiniz! Ucuzcu market skandalı

Alışverişinizde dolandırılmış olabilirsiniz! Ucuzcu market skandalı
Markette satılan ürünlerin fiyat etiketleri neredeyse iki günde bir değiştirilirken, A101 marketle ilgili şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı. Buna göre ikili olarak satılan ürünlerin barkodları kasada 2 kez okutuluyor.

ALIŞVERİŞİNİZDE DOLANDIRILMIŞ OLABİLİRSİNİZ! UCUZCU MARKET SKANDALI

Enflasyonun üç haneli rakamlara çıktığı Türkiye''de, vatandaşlar hayat pahalılığı altında ezilirken; zincir marketler de ürünlerine günden güne zam yapmaya devam ediyor. Son olarak, aktüel ürünler kataloğunda yer alan tekne satışıyla sosyal medyanın gündemine oturan A101 marketleri için yeni bir iddia ortaya atıldı. 

İKİLİ SATILAN ÜRÜNLERDE BARKOD İKİ KERE OKUTULUYOR

Aydınlık Gazetesi İstihbarat Şefi Tevfik Kadan, A101 şubesinde yaşanan olayı sosyal medya hesabından paylaştı. Kadan''ın iddiasına göre marketin, ikili olarak satılan ürünlerinin barkodları kasada 2 kez okutuluyor. Fakat raflara tekli etiket fiyatının yazılması dikkat çekiyor. Bu uygulamanın da merkez tarafından verilen bir karar olduğu iddia edildi.

"YENİ DOLANDIRICILIK YÖNTEMİ"

Marketlerin yeni bir dolandırıcılık yöntemine başladığını ifade eden Kadan, bu oyunla birlikte bir günde yüzde 100 zam yapıldığını belirtti.

Kadan’ın paylaşımlarının tamamı şu şekilde...

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar