Ali Koç'un Hatay'da bir depremzedeyi azarladığı görüntüsü çıkmıştı: Kulüpten konuya ilişkin resmi açıklama geldi

Ali Koç'un Hatay'da bir depremzedeyi azarladığı görüntüsü çıkmıştı: Kulüpten konuya ilişkin resmi açıklama geldi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, 'Başkanım' diyerek kendisine seslenen depremzedeyi "Neden bağırıyorsun?" diyerek fırçaladığı iddia edilmişti. Kulüp yöneticisinden konu hakkında resmi bir açıklama geldi.

GÜLSÜM HÜLYA SUNDU/GÜNBOYU

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle depremzede çocukları ziyaret etmek amacıyla gittiği Hatay’da, kendisine yönetim kurulu üyeleri Sertaç Komsuoğlu ve Ruşen Çetin eşlik etti.

Başkan Ali Koç’un, Hatay''ın Dörtyol ilçesinde canlı yayın sırasında ''Başkanım'' diyerek kendisine seslenen bir depremzedeyi "Neden bağırıyorsun?" diyerek fırçaladığı iddia edilmişti.

Sarı lacivertli kulübün yönetim kurulu üyesi Sertaç Komsuoğlu, medyada çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yayımladı.

Resmi Twitter hesabından paylaşım yapan Komsuoğlu, konu ile ilgili şunları söyledi:

“Başkanımız Ali Koç depremzede bir vatandaşımıza bağırmışmış… Geçiniz… Önce olay ne söyleyelim… İnsanlara sürekli bağıran bir vatandaşımıza niye bağırıyorsun diye hepimiz sorduk… Biz bağırmadık, bağırana niye bağırıyorsun diye sorduk… O da Sizi göremiyorum ondan dedi. Tabii ki bizi görmek istemelerine çok sevindik… Esas biz onları görmeye geldik… Çocuklar da o vatandaşımızın bağırmasından çok korktu, onu da ekleyelim. Sadece sarı lacivert renklere değil, tüm renklerle, tüm renklere gönül veren binlerce vatandaşımızla Bayramı, 23 Nisan’ı kutladık… Biz bu bölgeye ilgimizi ve desteğimizi aynen sürdüreceğiz. Bu sıcakta, bu kalabalıkta Başkanımız kimseyi kırmadı… İmzaysa imza, fotoğrafsa fotoğraf… Yetmez herkesle ilgilendi, çadırları ziyaret etti… Bizim Başkanımız gerçekten iyi insan, iyimsi değil çok çok iyi insan. Bizi, işi gücü ‘var’ olan ‘avar’ olan ‘üç puan’ olanlar anlayamaz… İşte bu nedenle Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü. Bölgeye ilk gün ilgi ve desteğimiz neyse aynen devam edecek… Bunu da kasten yapılan bazı paylaşımlarda olduğu gibi bağıra çağıra değil, her zaman olduğu gibi sessiz sedasız yapacağız… Size de tavsiye ederim… En azından insani konularda ‘Yukarıda Allah’ var deyin.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar