Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç kimdir? Nevbahar Koç kaç yaşında, nereli?

Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç kimdir? Nevbahar Koç kaç yaşında, nereli?
Son zamanlarda birçok kişi tarafından Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç'un kim olduğu merak ediliyor. İnsanlar internette Nevbahar Koç'un hayatını ve kariyerini araştırıyor. Peki Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç kimdir? Nevbahar Koç kaç yaşında, nereli?

Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç kimdir?

Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç'un hayatı insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette Nevbahar Koç'un nereli olduğunu ve mesleğini araştırıyor. Peki Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç kimdir? Nevbahar Koç kaç yaşında, nereli?

NEVBAHAR KOÇ KİMDİR?

Nevbahar Koç, 10 Mart 1974 yılında Amerika'da doğmuştur. Nevbahar Koç'un babası, film yapım şirketi AND Film'in sahibi Turgut Demirağ, annesi ise 1970 yılında Türkiye Güzellik Kraliçesi unvanını kazanan Afet Tuğbay'dır. Nevbahar Koç, eğitim hayatının tüm aşamalarını Amerika'da tamamlamıştır.

Üniversite eğitimini de Amerika'da tamamladıktan sonra Türkiye'ye dönmemiş ve Los Angeles'ta yaşamını sürdürmüştür.

Sanata olan ilgisiyle bilinen Nevbahar Koç, önemli sanat sergilerini takip etmekte ve sanat dünyasına aktif olarak katılmaktadır. Aynı zamanda sporla da ilgilenen Nevbahar Koç, tenis oynamak, hız yapmak ve uzun yürüyüşler yapmak gibi aktivitelerle uğraşmaktadır. Sosyal sorumluluk projelerine de katkıda bulunmaktadır ve Açık Kapı Sorumluluğu Sosyal Derneği'nin yönetim kurulu üyelerinden biridir.

ALİ KOÇ VE NEVBAHAR KOÇ NE ZAMAN EVLENDİ?

Ali Koç ile 21 Ekim 2005'te evlenen Nevbahar Demirağ Koç'un Sadberk Leyla Koç adında bir kızı ve Kerim Rahmi Koç adında bir oğlu bulunmaktadır. 2017 yılında İrem Kınay ile birlikte yazdığı "Boğaziçi Özel" adlı kitap, Boğaz'daki 20 özel yalıyı tanıtmış ve büyük ilgi görmüştür.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar