Ali Koç: Galatasaray'ın köstebeği var

Ali Koç: Galatasaray'ın köstebeği var
Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu toplantısına Uğur Dündar ve Burak Kızılhan açıklamaları damga vurdu. Başkan Ali Koç ise açıklamalarında iki ismi destekledi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri''nde yapılan Fenerbahçe''nin Yüksek Divan Kurulu toplantısında, Uğur Dündar ve Burak Kızılhan sert açıklamalarda bulundu.

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’ın açıklamaları:

"Tarihimizin en önemli Yüksek Divan Kurulu toplantılarından birisi olacak. Neden böyle söylediğimizi toplantının akışında anlayacaksınız. Futbolda gayet güzel başladığımız sezonda Dünya Kupası arası sonrası her takımın yaşayabileceği bir duraklama dönemine girdik. Bunu fırsat bilen derin yapı, Adana Demirspor maçından bu yana gözle görülen bir kumpas içine girdi. Bunun son örneğini İstanbulspor maçında gördük."

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan’ın açıklamaları:

“Erkeklerin ardından kadınlarda da EuroLeague''de şampiyon olarak bunu başaran ilk kulüp olduk. Takımımızın tüm oyuncularını ve teknik kadrosunu yürekten kutluyorum. Ayrıca Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız da Olympiakos''a 2023 yılındaki ilk iç saha mağlubiyetini yaşattı. 3 Mayıs''ta herkesi Ataşehir''e bekliyoruz.
Deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımız için yapmış olduğumuz yardım çağrısı sonrası stadımız, önemli bir koordinasyon merkezi haline gelmiştir. Yönetim kurulumuz ile birlikte afet bölgesinde çeşitli incelemelerde bulunmak için gözlemlerde bulundu. Hatay ve Kahramanmaraş''a 500''er konteyner bağışlayarak destek olduk. Otobüsümüzün kurşunlandığı 4 Nisan 2015''in üzerinden tam 8 yıl geçti. Bu tarih, Fenerbahçe''ye kumpas kurulan 3 Temmuz 2011 ve 12 Mayıs 2012''nin bir diğer yüzüdür. Türkiye Cumhuriyeti''nin değerli yargı mensuplarına sesleniyoruz: Hukukun sessiz, adaletin çözümsüz, faillerin meçhul, suçların cezasız kaldığı 1 gün daha yaşamak istemiyoruz ve faili belli meçhulleri kabul etmiyoruz.”

Başkan Ali Koç ise şu sözleri kullandı:

“Bu kulübü hiç kimse bitiremez. Terör örgütleri de bitiremez, başka hiç kimse de bitiremez. İçiniz rahat olsun. Biz bu işin dibine ineceğiz."

Koç''un sözlerinden satır başları:


"4 Nisan''da yaşananların halen aydınlanmaması Türkiye Cumhuriyeti''nin bir ayıbıdır. Dosyaya bakan polis, bekçi, savcı, hakim hepsi FETÖ''den ihraç olmuş. Bu konu hepimizin namusudur, sadece Fenerbahçe''nin değil tüm Türkiye''nin namusudur. Eğer istenilen gerçekleşseydi Türkiye için çok vahim şeyler gerçekleşebilirdi.

HEP ZİRVEYE
Yoğun bir hafta sonu olacak. 2 voleybolda finale yükselip futbolda rakibimizle farkı 3''e de indirebiliriz, şampiyonluk yolunda ağır darbe de alabiliriz. Ancak en azından Fenerbahçe, bulunduğu her branşta zirveye oynamayı sürdürüyor.

KİMSE BİZİ BİTİREMEZ
Bu kulübü hiç kimse bitiremez. Terör örgütleri de bitiremez, başka hiç kimse de bitiremez. İçiniz rahat olsun. Biz bu işin dibine ineceğiz.

Fenerbahçeli olmak bir gün cennet olabiliyor, ertesi gün cehennem demek istemiyorum ama olumsuz noktaya da gidebiliyor.

MAÇLAR SESSİZ GEÇİYOR
Basketbolda sezon başı hedefimiz play-off''tu. Ancak sezon içinde yaşanan gelişmeler ile 4 veya 5. sırada tamamlayabileceğimizi düşündük. Olympiakos, EuroLeague''in en güçlü takımı, bize 2 tane ağır mağlubiyet yaşatmışlardı bu sezon ama oradan 1 galibiyet çıkarmayı başardık ve seriyi İstanbul''a getirdik. Oradaki atmosferi gördük, bizim salonumuzda biraz sessiz geçiyor maçlar. Bunu dikkate almamız lazım.

Kadın basketbolda inanılmaz bir kadro kurduk. İnşallah kadroyu gelecek sezon da muhafaza edip başarılarımızı sürdürebiliriz. Eğer bu sene de EuroLeague''i alamasaydık yönetim kurulu olarak şubenin geleceğini gözden geçirme kararı alacaktık.

KÖSTEBEK KONUSU
TFF ziyareti... Bunların seviyesine inmek istemiyorum ancak başka türlü de bunlarla mücadele edemeyiz. Çalınan puanlarımızın yanından çalınmaya çalışılan puanlarımız bizi çok rahatsız etti. Gittiğimiz her yerde dayak yemeye başladık ve rakip kart yememeye başladı.

Malum kulübün başkanına sesleniyorum; Biz randevu alıp gittik. Siz ise randevu almadan, eski bürokrat olan köstebeğinizle beraber gitmişsiniz oraya. Ne konuştuğunuzu bilmiyorum ancak biz gittik diye oraya gittiyseniz yazık size."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar