Ali Koç aday olmazsa hesapları yapılmaya başlandı: Saran açıkladı gözler Yıldırım’da!

Ali Koç aday olmazsa hesapları yapılmaya başlandı: Saran açıkladı gözler Yıldırım’da!
Sadettin Saran’ın katıldığı bir panelde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un aday olmaması durumunda başkanlığına aday olacağını açıklaması üzerine gözler Aziz Yıldırım’a çevrildi.

Fenerbahçe Divan Kurulu üyesi ve Saran Medya'nın patronu Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un seçimde aday olmaması durumunda karşısında kim olursa olsun aday olacağını açıkladı.

Saran, bir panelde yaptığı konuşmada, Fenerbahçe başkanlık seçimi sürecine dair titizlikle çalıştıklarını belirtti. Saran, "Ali Bey de bunu Divan Kurulu toplantısında çok güzel ifade etti. Çok dikkat etmeye çalışıyorum. Çalışma arkadaşlarıma da seçim kelimesini yasakladım. Ali Bey aday değilse kim olursa olsun hiç fark etmez adayım" şeklinde konuştu.

SARAN TEK ADAY OLURSA YILDIRIM DA ADAY OLACAK

Öte yandan, iş insanı Abdullah Kiğılı, Patronlar Dünyası'na yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin şampiyon olması durumunda Ali Koç'un ayrılmasının mümkün olmayacağını belirtti.

Şampiyonluk gelmezse Koç'un ayrılacağını ifade eden Kiğılı, Ali Koç'un ayrıldığı ve Sadettin Saran'ın tek aday olduğu bir senaryoda eski başkan Aziz Yıldırım'ın aday olabileceğini dile getirdi.

Kiğılı, "Zamanında Saran'ı kulüpten ihraç ettiren Aziz Başkan… Sonra ne olacak? Aziz Başkan 'Haydi arkadaşlar' diyecek ve biz de görev alacağız" dedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar