Ali Koç, açtı ağzını yumdu gözünü: Yayıncı kuruluş ve hakemlerle alakalı skandal iddia

Ali Koç, açtı ağzını yumdu gözünü: Yayıncı kuruluş ve hakemlerle alakalı skandal iddia
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gazeteci Uğur Dündar'a konuk olduğu programda yaşadıkları hakem hataları ile ilgili gündem yaratacak iddialarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gazeteci Uğur Dündar'a konuk olduğu programda yaşadıkları hakem hataları ile ilgili gündem yaratacak iddialarda bulundu.

İşte Ali Koç'un açıklamaları:

TFF YETKİLİLERİ BİZİM STADIMIZA GİREMEZLER

Ali Koç: "Bu işler böyle giderse TFF yetkilileri bizim stadımıza giremeyecek hale gelir, çok açık söylüyorum.."

HAKEMLERİN ARASINDA İZMİR GRUBU VAR

Ali Koç: "Hakemler arasında İzmir gurubu var, bunun sıkıntı yarattığı ve insanların artık seslendirdiği kulağımıza geliyor. Bir de Oğuz Sarvan grubu var. Arka planda onun olduğuna dair bilgiler geliyor. PMİK, hakemleri atayan komite. Burada Ahmet İbanoğlu, Tolga Özkalfa var. Bu atamalar hep 8 Mart etrafında oluyor. VAR'dan sorumlu kişi Tolga Özkalfa. Maaşlı bir profesyonel ama diş hekimi. Yurt dışından hastaları geliyormuş, 5 hakem seminerinden 3'üne katılamıyor. Alper Ulusoy ile Hakan Ceylan'a kalmış bütün sistem. En büyük sorun, MHK Başkanı ve kurul üyeleri, performans incelemiyor. İstediklerini yapıyorlar."

"POZİSYONLARIN ÜSTÜNÜ ÖRTÜYORLAR"

Ali Koç: "İşin içinde yayıncı kuruluş da var. Hata yapan hakemlerin pozisyonlarını, aklayıcı pozisyonlarla üstünü örtüyorlar. Yayıncı kuruluştaki arkadaşlarına 'Şu pozisyonları alma' deniyor. Bir maçtaki pozisyon, Trio programından çıkarılıyor. Böyle bir şey yayıncıya kadar gidiyorsa, son derece endişe verici. Sadece görüntü değil, istatistiklerle de oynuyorlar. Bunu TFF'nin bilmesinin imkanı yok. Sahada hakemin izleyeceği görüntüleri VAR'dan veriyorlar. Sahadaki hakemi sıkıntıya sokmak istiyorlarsa başka, iyi karar vermesini istiyorlarsa başka karar veriyorlar. Bu iddialar korkunç. Sıcak bakmadıkları hakeme zor açıdan veriyorlar, sahiplendikleri hakeme başka açıdan veriyorlar. Vay bizim halemize."

DİKKATE ALINMASI GEREKEN HAKEMLER KİM?

Ali Koç: "Alper Ulusoy, Hakan Ceylan, Koray Gençerler ve Serkan Tokat... Dikkatle bakılması gereken isimler oldukları, etrafta açık bir şekilde konuşuluyor."

TARAFSIZLIK SORU İŞARETİ

Ali Koç: "Mehmet Büyükekşi'nin tarafsızlığı şu an soru işareti."

BU ADAM KİM?

Ali Koç: "TFF'nin yeni genel sekreteri. Bu adam kim? Genel Sekreter, beIN'den geldi. Yayın ihalesi yapmanın arifesindeyiz. Böyle bir işe giderken, oradan transfer bence yanlış."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar