Ali İhsan Delioğlu kimdir? AKP Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu kaç yaşında, nereli?

Ali İhsan Delioğlu kimdir? AKP Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu kaç yaşında, nereli?
AKP Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette Ali İhsan Delioğlu'nun kaç yaşında ve nereli olduğunu araştırıyor. Peki Ali İhsan Delioğlu kimdir? AKP Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu kaç yaşında, nereli?

Ali İhsan Delioğlu kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi sırasında anons ederek çağırdığı AKP Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu'na halk tarafından tepki gösterildi. Bu olayın ardından birçok vatandaş Ali İhsan Delioğlu'nun hayatını ve kariyerini merak etmeye başladı. Peki Ali İhsan Delioğlu kimdir? AKP Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu kaç yaşında, nereli?

ALİ İHSAN DELİOĞLU KİMDİR?

Ali İhsan Delioğlu, 1966 yılında Şanlıurfa'da dünyaya geldi. Eğitim hayatını tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi ve Yerel Yönetim Kararları bölümünden mezun oldu. Profesyonel kariyerine 1996 yılında Şanlıurfa Belediyesi'nde başlayan Delioğlu, 2001-2003 yılları arasında Belediye Başkan Başdanışmanı olarak görev yaptı. Ayrıca, Türkiye Judo Federasyonu yönetim kurulu üyeliği de yapmaktadır. Evli olan Delioğlu'nun 4 çocuğu bulunmaktadır.

Siyasi kariyerine 1991 yılında Yeniden Refah Partisi'nde Gençlik Komisyonlarında görev alarak başlayan Ali İhsan Delioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2 Ağustos 2023 tarihinde AKP Şanlıurfa İl Başkanı olarak atanmıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar