Survivor Aleyna futbolcu sevgilisi ile yakalandı

Survivor Aleyna futbolcu sevgilisi ile yakalandı
Survivor 2021 sezonunun başarılı kadın yarışmacıları arasında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu, milli futbolcu Cengiz Ünder ile aşk yaşamaya başladı.

Survivor 2021 yarışmasıyla şöhrete kavuşan Aleyna Kalaycıoğlu, milli futbolcu sevgilisi Cengiz Ünder ile aşkını belgeledi. beraber tatile çıkan çift, bu kareleri sosyal medya hesabından yayınladı.

Survivor Aleyna''nın adı öyle bir futbolcuyla anıldı ki sosyal medya fena  karıştı! Aleyna Kalaycıoğlu ile Cengiz Ünder aynı evde... - Galeri - Takvim

SESSİZ SEDASIZ TATİL

Çiftin şu anda gözlerden uzak bir yerde tatilde olduğu ortaya çıktı. İkili, çıkan haberler sonrası sessizliğini korudu.

Kalaycıoğlu''nun, Marsilya''nın doğusunda yer alan Cassis bölgesinde olduğu öğrenildi. Ünlü futbolcu Cengiz Ünder, geçtiğimiz yıl Roma''dan Olimpik Marsilya kulübüne transfer olmuştu.

Hande Sarıoğlu''ndan aşk itirafı! Aleyna Kalaycıoğlu''nun şarkısına yaptığı  yorum olay oldu!

ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR?

Aleyna Kalaycıoğlu 1998 yılında Bursa''da dünyaya geldi. Yalova''da büyüyen Aleyna Kalaycıoğlu''nun annesi ve babası o 10 yaşındayken ayrıldı. Annesi ve babasının boşanmasının ardından annesi ve kardeşleriyle İstanbul''a taşınan Aleyna Kalaycıoğlu, liseden sonra dil eğitimi alarak sınavlara hazırlandı. Amerika''da uçak mühendisliği bölümünü kazanan Aleyna Kalaycıoğlu 10 senedir Voleybol oynuyor. Üç senedir de beach volleyball okul takımında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor 2021''de mücadele etmişti.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu mini şortuyla poz verdi! Şort yok gibi -  Magazin Haberleri

CENGİZ ÜNDER KİMDİR?

Cengiz Ünder (d. 14 Temmuz 1997; Sındırgı, Balıkesir) kanat mevkiinde oynayan Türk milli futbolcudur. Ligue 1 takımlarından Marsilya''da forma giymektedir. Daha önce İstanbul Başakşehir, Roma ve Leicester City gibi takımların formasını giymiştir.

Cengiz Ünder Leicester''a doğru! | NTVSpor.net

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar