Amcasının verdiği harçlığı beğenmeyen çocuğun cevabı olay oldu

Amcasının verdiği harçlığı beğenmeyen çocuğun cevabı olay oldu
Küçük çocuk, amcasının verdiği harçlığı beğenmedi, ekonomiden böyle dert yandı: "Ama bununla hiçbir şey alınmıyor ki. Sakız bile 1 lira olmuş. Her şeye zam geldi."

Enflasyonla birlikte artan hayat pahalılığı 7''den 70''e herkese bel büktürmeye devam ediyor.  Başta gıda olmak üzere birçok sektöre zam gelmesiyle herkesin hayatını etkilemiş durumda. Amcası tarafından harçlık verilen çocuk, ülke ekonomisine sitem etti. Aldığı harçlığı beğenmeyen çocuk ''bununla bir şey yenmiyor ki'' diyerek şikayette bulundu.

Amcasından aldığı harçlığı beğenmeyen küçük çocuğun görüntüleri ise ekonomik sıkıntıların toplumun her kesimini etkisi altına aldığını kanıtlar nitelikte.
Görüntülerde amcası küçük çocuğa harçlık verdi ama yeğeni tarafından yetersiz gördü. Harçlığı beğenmeyen küçük çocuk amcasına "bununla bir şey yenmiyor ki " dedi. 

Her şeyin pahalı oluşundan yakınan çocuk "cips, çikolata her şey çok pahalı olmuş sakız bile 1 lira" diyerek ekonominin geldiği noktayı özetledi. Görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar