Akşener'in Özel Kalemi Esma Bekar, Ümit Dikbayır'a cevap verdi: Sedat Aksakallı'nın kocasına para verdiğini iddia etmişti

Akşener'in Özel Kalemi Esma Bekar, Ümit Dikbayır'a cevap verdi: Sedat Aksakallı'nın kocasına para verdiğini iddia etmişti
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Özel Kalemi Esma Bekar, İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır‘ın açıklamalarına yanıt verdi.

NE OLMUŞTU?

tv100'de canlı yayına katılan İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Meral Akşener'in Özel Kalemi Esma Bekar ile ilgili flaş iddialarda bulunmuştu.

Dikbayır'ın iddiaları şöyle:

"Ben Sedat Aksakallı’ya dedim ki benim belediyelerle işim yok, olamaz, uğraşmam da varsa çıkarın ortaya ben gereğini yapayım. Yine söylüyorum benim, ailemin, sülalemin bir kuruşluk işini, ticari ilişkisini çıkarsınlar belediyelerle ben bugün milletvekilliğinden istifa edeceğim. Sonra dedi ki 'Ben de iş adamlarından para topluyorum getiriyorum, bunda bir şey yok’ dedi. Nasıl yani ben bu partinin mali işler başkanıyım senden bana para gelmedi dedim. 'Ben Esma Hanıma, Esma Hanımın kocasına verdim' dedi."

fwhc-efxwaezeoz.jpeg

ESMA BEKAR'DAN YANIT GEÇİKMEDİ

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Özel Kalemi Esma Bekar, Dikbayır’ın açıklamalarına Twitter’dan yanıt verdi.

Bekar paylaşımında şunları söyledi:

“Bugün akşam TV100 kanalında yayınlanan Ümit Dikbayır’ın katıldığı programda, benim ve eşim hakkında öncelikle kişilik haklarımıza yönelik, pek çok gerçek dışı, asılsız iddialar ve dayanaksız beyanlar ileri sürüldüğünü yakın çevremden işitmiş durumdayım. Bugün itibarıyla bu iddia ve beyanlara karşı hukuki süreci avukatımız aracılığı ile başlatmış bulunuyoruz. Konunun, hukuka intikal ettiğini kamuoyu ile paylaşmak isterim”

esma-bekar.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar