Akşener'den Erdoğan'a: Sol elinde PKK sağ elinde Hizbullah var!

Akşener'den Erdoğan'a: Sol elinde PKK sağ elinde Hizbullah var!
İYİ Parti lideri Meral Akşener Balıkesir'de seçim mitinginde konuştu. Akşener Erdoğan'a "Senin sol elinde PKK sağ elinde Hizbullah var" sözleri ile tepki gösterdi.

Akşener'den Erdoğan'a: Sol elinde PKK sağ elinde Hizbullah var!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Balıkesir’deki mitingde konuştu. 

Meral Akşener’in konuşmasında öne çıkanlar şöyle:

Bir oyunuz Meral’e, bir oyunu Kılıçdaroğlu’na. İYİ Parti’ye de oylarınızı bekliyorum. Başbakan Meral diye bağırıyorsunuz, Allah biliyor ben de çok istiyorum. Helal oylarınızla başbakan olmak istiyorum. 14 Mayıs’ta çok önemli bir seçime gidiyoruz.

Bir tarafta şu meydanlara çıkmış yalanlar söylemiş Recep Bey, çıkıp bizim teröristleri çıkaracağımızı demiş. Oscar ödüllü bir tiyatro eseri önce aynaya bak. Senin sol elinde PKK sağ elinde Hizbullah var.

Aynı 31 Mart''ta olduğu gibi 14 Mayıs''ta o Osmanlı Tokadı şlak diye yüzünüze vuracak. Balıkesir bir tarım şehri. Mansur bey Ankara çiftçisine tam 4 milyon kazandırdı. Mansur bey çalmadı akrabalarını korumadı çünkü. Milletin parasını millete hizmet olarak verdi.

Ankara''da dinozara takık biri var 16 milyar lira para harcamışlar o parka. 3 kişi almış o parayı başka kim almış biliyoruz. O 16 milyon lira size harcansa ne olurdu Balıkesir ve Ankara''ya harcansa ne olurdu.

Balıkesir''de 50 bin kayıtsız işçi var. 15 Mayıs''ta inşallah inşallah 100 bin öğretmen atayacağız. Çiftçinin ektiği ürünlerin taban fiyatını açıklayacağız. Düşük çıkarsa biz size sübvanse edeceğiz.

Ayrıntılar hazırlanıyor... 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar