Akşener'den Adıyaman paylaşımı: 'Hep birlikte iyileşeceğiz'

Akşener'den Adıyaman paylaşımı: 'Hep birlikte iyileşeceğiz'
İYİ Parti lideri Akşener Kahramanmaraş merkezli depremde büyük yıkım görülen ve sel felaketinden de etkilenen Adıyaman'dan görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak "Adıyaman'dan yükselen feryadın sesi, derdin çaresi ve yaraların merhemi biz olacağız. 15 Mayıs sabahı doğan güneşle, hep birlikte iyileşeceğiz." ifadelerini ekledi.

Selahattin Demirel / Günboyu

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yıkıma uğrattığı illerimizden Adıyaman, depremin acısı dinmeden sel felaketine de maruz kalmıştı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Adıyaman''daki yıkım ve tahribat görüntülerinin bulunduğu bir video paylaştı..

"HELAL ETSEM YAVRULARIM ETMEZ"

"Adıyaman''dan yükselen feryadın sesi, derdin çaresi ve yaraların merhemi biz olacağız! 15 Mayıs sabahı doğan güneşle, hep birlikte iyileşeceğiz!" notunun ekli olduğu paylaşımda vatandaşların şu ifadeleri yer aldı:

"Bu benim kendi feryadım. İki çocuk babasıyım. Eşyalarımız hep ıslandı. Onlarla birlikte hep beraber perişan duruma düşmüşüz. Bizim gibi binlerce insan bu mahalle aralarında hep aynı sorunu yaşıyoruz. 3 gün boyunca nefes alıp veremeyen enkaz altında yardım bekleyen evlatlarım ne der? Şimdi helalleşmek istiyor. Helal etsem yavrularım etmez. "

"GEREKENİ YAPACAĞIZ"

Akşener''in videoda geçen ifadeleri ise şu şekilde:

"Adıyaman''da bu sesi duyurmamı istediler. Bir an evvel normal hayata geçebilecek sistemin kurulması lazım. Bu eksikliklerin tamamlanması için gerekeni yapacağız."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar