Aksaray'da 'Ne bakıyorsun' kavgası: 2 genci bıçakladılar

Aksaray'da 'Ne bakıyorsun' kavgası: 2 genci bıçakladılar
Aksaray’da biri Irak diğeri Afganistan uyruklu 2 genç kimliği belirsiz 2 kişi tarafından “Ne bakıyorsun” denildikten sonra darp edilip bıçaklandı. Bacaklarından bıçaklanan gençler hastanede tedavi altına alındı.

Hacı Hasanlı Mahallesi 707 Sokak'ta yaşandı. Irak uyruklu Najım İbrahim İsmail İ. (14) ve Afganistan uyruklu Amir C. (16) yolda yürürken iddiaya göre kavga eden bir guruba baktıkları esnada, ‘Ne Bakıyorsunuz’ diyen 2 kişi tarafından saldırıya uğradı.

2 genci önce darp eden kimliği belirlenemeyen 2 kişi daha sonra da ceplerinde taşıdığı bıçaklarla Najım İbrahim İsmail İ.’yi tek bıçak darbesiyle bacağından, Amir C.’yi ise 3 bıçak darbesiyle bacaklarından bıçakladı.

Bacaklarından yaralanan gençler yol ortasına düşerken çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevke edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırdı.

"YAKALAYIP BIÇAKLADILAR"

Burada tedavi altına alınan yaralı gençlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polisin geniş çaplı inceleme başlattığı olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Yaşadığı olayı anlatan Najım İbrahim İsmail İ., “Abi yoldan geçiyorduk, onlar sevgilisiyle tartışıyordu. Biz baktık onlara, onlar da ‘Ne bakıyorsunuz’ falan dediler bize. Sonra bizi kovaladı. Bana yumruk attı gözüme, tokat attı ve ben kaçtım. Sonra caminin orada bizi yakaladılar bıçakladılar” dedi.

(İHA)

(İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar