Aksaray'da Erdoğan'a sesini duyuramayan anne yürekleri parçaladı

Aksaray'da Erdoğan'a sesini duyuramayan anne yürekleri parçaladı
6 Şubat depremlerinde kızı ve torunları Hatay’da yerle bir olan Rönesans Rezidans’ın enkazında kaybeden Suna Öztürk, miting için Aksaray’a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a konvoyun geçtiği esnasında sesini duyurmaya çalıştı. Acılı annenin feryadı yürekleri dağladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün miting için Aksaray’a geldi. 6 Şubat depremlerinde kızı Tuğba Koşar ile torunları Mustafa Kemal Koşar ve Mehmet Akif Koşar Hatay’da yıkılan Rönesans Rezidans’ın enkazında kalan Suna Öztürk, konvoy geçerken Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi. Bu sırada güvenlik güçleri Öztürk’e engel olmaya çalıştı. Geçip giden konvoyun arkasından koşan Öztürk, zaman zaman yere oturarak konvoyun arkasından bağırdı. Öztürk, şunları söyledi:

"Bulun benim çocuklarımı. Ölüyüm ölüyüm! Bulun benim çocuklarımı. Niye Cumhurbaşkanı bulmuyor? Bulun benim çocuklarımı niye kaçıyorsunuz? Niye çocuklarımı bulmuyorsunuz yeter artık! Bir yıl oldu Allah kahretsin. Cumhurbaşkanı’ndan medet bekliyorum. Nerede geldi gidiyor yok. Bir buçuk yıl oldu ya. Bulun artık benim çocuklarımı, o molozların çakılların içerisinden çıkartın.

"BÖYLE İNSANLIK OLMAZ"

Bu mu insanlık? Çıkarıp teslim etmiyorlar bana. Cumhurbaşkanı diye bekledim saatlerdir. Bana neden Cumhurbaşkanı yardımcı olmuyor? Yeter artık. 147 kişi kayıp, bulun artık benim çocuklarımı. Ben bittim artık tükendim. 147 tane insan, 3 çocuk molozların içerisinde kaldı. 53 kişi kayıp, 38 çocuk kayıp. Böyle insanlık olmaz! Cumhurbaşkanım duy benim sesimi, duy artık bizi. Yel gibi gidiyor, sabahtan beri beni görüştürmediler. Rönesans Rezidans enkazının altında kaldılar. Çıkartın artık ya. Ben bir diş, bir kemik istiyorum. Ben de Aksaraylıyım, bu toprağın evladıyım. Ben çocuklarımı okuttum, öğretmen oldu gittiler oraya.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar