AKP'ye oy veren vatandaştan İmamoğlu'na destek: Çok pişmanım, ama artık oyum size

AKP'ye oy veren vatandaştan İmamoğlu'na destek: Çok pişmanım, ama artık oyum size
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Bağcılar’da gittiği bir halk pazarında bazı vatandaşlarla sohbet etti. İmamoğlu’nun vatandaşlarla sohbeti gündem oldu.

İmamoğlu, CHP Bağcılar Belediye Başkan adayı Cem Kılıç ile ilçedeki Yıldıztepe kapalı semt pazarını ziyaret edip, vatandaşlarla birbirinden ilginç diyaloglar gerçekleştirdi.

"OYUM SİZE, ÇOK PİŞMANIM."

İmamoğlu, pazar girişinde karşılaştığı bir kadın vatandaşın, “5 sene önce size oy vermedim, ama bu sefer oyum size. Kesinlikle size. Çok pişmanım. Ama artık oyum size” sözlerine, “Sağ olun. Ben de size layık olacağım” karşılığını verdi.

5a970930-5753-4714-b9a2-4c33bdc87cc4-w.jpeg

"ÇOK ÖZLEDİM SENİ YA"

Başka bir vatandaş da İmamoğlu’na sevgisini, “Başkanım, çok özledim seni ya. Vallahi hep gelmeni isterdim. Çok seviyorum ya” sözleriyle gösterdi. İmamoğlu, kendisine sarılan vatandaşa, “Allah razı olsun” yanıtını verdi.

50e50b10-f914-4dff-ab62-e5a4a0c047ab-w.jpegBU PAHALILIĞA NE KADAR GÜZEL GELDİNİZ ŞİMDİ SİZ

Bu diyalogların ardından, yaş almış bir kadın vatandaşın, “Çok mutlu oldum. Bu pahalılığa ne kadar güzel geldiniz şimdi siz” şeklindeki esprili sözleri hem İmamoğlu’nu hem de yanında bulunanları gülümsetti. İmamoğlu, başka bir vatandaşın, “5 sene sonra cumhurbaşkanı olun da şu pahalılığı indirin artık Başkanım” sözlerine, “Ekonomiyi bunlar kötü yönetiyor. Biz iyi yöneteceğiz” yanıtını verdi.

77e94de9-1c44-4fde-8f4d-be41d5be763c-w.jpeg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar