AKP'nin kurucu isminden dikkat çeken sözler: Erdoğan'ın aday olacağını düşünmüyorum

AKP'nin kurucu isminden dikkat çeken sözler: Erdoğan'ın aday olacağını düşünmüyorum
2023 Haziran ayında yapılması planlanan parlamento ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için herkes muhalefetin açıklayacağı adaya kilitlenmişken, AKP'nin kurucuları arasında yer alan Kemal Albayrak'tan Cumhur İttifakı'nın adayına ilişkin flaş bir yorum geldi. Erdoğan'ın kendi ağzından adaylığını ilan etmediğine dikkat çeken Albayrak, ''Bu şartlarda aday olacağını zannetmiyorum'' dedi.

AKP'NİN KURUCUSU AÇIKLADI: ADAY OLMAYABİLİR!

Yaklaşan seçimler öncesinde adaylık tartışmaları devam ediyor. Henüz adayını ilan etmeyen Millet İttifakı için ortaya çeşitli isimler atılırken, Cumhur İttifakı''nda adayın Erdoğan olacağına kesin gözle bakılıyordu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli''nin birden çok kez zikretmiş olduğu ''Adayımız Erdoğan'' sözlerine Erdoğan''dan yanıt gelmediğine dikkat çeken Kemal Albayrak, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

AKP''nin kurucuları arasında yer alan Kemal Albayrak, ''Tayyip Bey adayım demedi henüz'' diyerek, Cumhur İttifakı''nda aday kim olacak sorularını gündeme getirdi.

Kemal Albayrak''ın açıklaması şu şekilde:

“Cumhur İttifakı’nın adayını ortak açıkladı ancak Tayyip Bey adayım demedi henüz. Bu şartlarda aday olacağını zannetmiyorum bu kendi düşüncem. Ancak karşı adayın açıklanmasından sonra aday olup olmayacağını söyleyebilir.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar