AKP'nin kadın kolları kongresinde Erdoğan'dan 'lezbiyen' çıkışı

AKP'nin kadın kolları kongresinde Erdoğan'dan 'lezbiyen' çıkışı
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin kadın kolları kongresinde lezbiyenlerle ilgili dikkat çeken sözler sarf etti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adıyaman-Edirne-Erzurum-İzmir-Kırşehir-Mersin-Osmaniye 6'ncı olağan il kadın kolları kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.

Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları şöyle:

"LEZBİYENLERİN DEDİKLERİNE BAKMAYIN"

Cennet annelerin ayaklarının altındadır. AK Parti anneye farklı bir konum veriyor. Türkiye olarak bugüne kadar gelebilmemizi aile yapımıza borçluyuz. Ailelerimiz bizim için çok önemli. Batı dünyası, aile kurumunu yıktığı için derinden sarsılmaktadır. Ailenin direği annedir anne. Lezbiyenlerin falan dediklerine takılmayalım, annemizin dediğine bakalım. Annelerimiz ile birlikte 2023'e yürüyeceğiz.

"NİKAHLANINIZ, ÇOĞALINIZ"

Nüfusumuz 84 milyona merdiven dayadı. Ama yaş oranımız artmış. Hükümet olarak hep söylüyorum, en az 3 çocuk. Nikahlanınız, çoğalınız buyuruyor Rabbimiz. Boşuna değik. Bunu başarırsak Türkiye çok daha güçlü olacak. Burada hassasiyet var bu hassasiyeti unutmayalım. Çocuklara, yaşlılara, engellilere yönelik yardımlarımız ile her ferdimizin yanında olduğumuzu gösteriyoruz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar