AKP'nin acı günü! İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı hayatını kaybetti

AKP'nin acı günü! İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı hayatını kaybetti
AKP İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı olan Fatma Sevim Baltacı, AKP İstanbul İl Binası önünde gerçekleşen bir trafik kazasında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde Beyoğlu AKP İstanbul İl Binası önünde oldu. Edinilen bilgiye göre, il binasına doğru gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan AKP İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı olan Fatma Sevim Baltacı’ya bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle Baltacı yola doğru savrularak yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır bir şekilde yaralanan Baltacı’ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. İlk müdahaleden sonra Baltacı ambulansla Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Baltacı kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

AKP İstanbul İl Başkanı olan Osman Nuri Kabaktepe sosyal medyadan yaptığı bir açıklamada;
“AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcımız Değerli Fatma Sevim Baltacı'yı gerçekleşen elim bir trafik kazasında kaybetmiş bulunmaktayız.

Acımız tarifsiz. Vefat eden kardeşimizin kıymetli ailesine baş sağlığı, yakınlarına ve tüm AK Parti ailemize sabırlar diliyorum. Mekanı cennet makamı âli olsun inşallah” sözlerine yer verdi.

ccvb0u6cju-ydmofcrrkkq.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar