AKP’li Milletvekili kendisini dükkanına buyur etmeyen kadın esnafı gözaltına aldı

AKP’li Milletvekili kendisini dükkanına buyur etmeyen kadın esnafı gözaltına aldı
Yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yapan AKP İstanbul Milletvekili Sena Nur Çelik, İstanbul Sultangazi'de kendisini dükkanına almak istemeyen esnaf Esra Güneş'i gözaltına aldırdı.

Gülsüm Alpkıray / GÜNBOYU

Yerel seçim çalışmalarının sonlarına gelen siyasi partiler hazırlıklarını tamamladı. Yarın sandık başına gidecek olan seçmenler, il ve ilçelerde yeni belediye başkanlarını seçecek. Kıyasıya rekabetin son bulacağı yarışlar için geri sayım başlarken, seçimin kritik noktalarından olan İstanbul’dan tartışma yaratacak görüntüler geldi.

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde AKP adaylarına oy toplamak için esnaf esnaf gezen AKP İstanbul Milletvekili Sena Nur Çelik kendisini dükkanına almak istemeyen bir kadın esnafı zorla gözaltına aldırdı.

Sultangazi’de gelinlik dükkanı sahibi olan Esra Güneş, yaşadıkları karşısında neye uğradığını şaşırırken, karakolda saatlerce bilerek bekletildiğini söyledi.

Kolluk kuvvetleri tarafından ‘senin işin daha uzun sürecek, tutanağını imzala’ tepkisiyle karşılaştığını belirten Güneş, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Benim yanımda başka bir vardı onu nöbetçi savcıya sevk ettiler, beni beklettiler. Bana burada bizimle misafirsiniz dediler”

CHP Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ferhat Epözdemir, Güneş’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar