AKP'li kadından tartışma yaratan sözler! Biz öyle şerefsiz bir milletiz ya

AKP'li kadından tartışma yaratan sözler! Biz öyle şerefsiz bir milletiz ya
Kendine Muhabir isimli YouTube kanalının Avcılar'da gerçekleştirdiği sokak röportajında AKP’li kadının, 'Biz patatesle soğanla ülkeyi sattık seçimlerde, biz öyle şerefsiz bir milletiz ya' sözleri sosyal medyada tartışama yarattı.

İREM GÜL/ GÜNBOYU

AKP’li kadın Avcılar’da yapılan sokak röportajında 'Biz patatesle soğanla ülkeyi sattık seçimlerde, biz öyle şerefsiz bir milletiz ya’ dedikten sonra Akdeniz'de Karadeniz'de Tuz Gölü'nün altında doğalgaz rezervlerini bulduğumuzu ve bu rezervlerin 100-200 yıllık olduğunu da iddia etti.

PATATESLE SOĞANLA ÜLKEYİ SATTIK

İşte o kadının tartışma yaratan o sözleri;

Patatesle soğanla ülkeyi sattık ya biz öyle şerefsiz ya az biraz . Ben bir Türk'üm memleketim Konya bugün doğuya bak güneye bak hep PKK'lı hep kırma hepsini diyor ki ben değil Siz Abdülhamit Han'ın hayatını okudunuz mu? Bu ülkede Türkçe Olimpiyatları adı altında fetö'nün propagandası yapıldı. Yıllarca Türk lirasının üzerindeki Atatürk'ün fotoğrafı kaldı.

edfr.jpg

“Türkçe Olimpiyatlarının parası falan geçene kadar ayıya dayı diyeceksin dedikleri zaman Ak partiler üzerine yürüyorlardı Hoca Efendi diyeceksiniz böyle konuşamazsınız diyor zaman Hiç demedi asla bana Hoca Efendi demedi çıkar ın HDP benim dağdaki Mehmetçiğime Kurşun sıkıyor Bugün altılı masada hdp'de var HDP terörist olarak tanımlıyorsanız dediğiniz Doğru ben malatya'lıyım kökenim ama zamanında HDP'ye AK Parti iki tane bakanlık verdi. Çözüm sürecinde Neden verdi Madem teröristlere CHP'ye oy veren HDP'ye oy vermiş üstümden hali Haydar Konca HDP iki bakanlık sahibi oldu yorumunuz nedir haberi gördünüz Ben inanmıyorum.”

ee.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar