AKP'li isimden CHP'nin 100. yılına farklı kutlama: CHP sıraları buz kesti!

AKP'li isimden CHP'nin 100. yılına farklı kutlama: CHP sıraları buz kesti!
İBB Meclis toplantısında AKP Grubu Sözcüsü Murat Türkyılmaz'ın CHP'nin 100. yılını kutlarken kullandığı ifadeler şaşırttı. Türkyılmaz'ın tebriği CHP'nin iktidar tarafından nasıl değerlendirildiğini de gözler önüne serdi.

9 Eylül 1923'te resmi kuruluşu gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 100. yaşını farklı etkinliklerle kutlarken yakın süreçte kaybedilmiş seçim, CHP liderinin üst üste aldığı mağlubiyetlere karşın istifa etmek yerine parti liderliğini sürdürmekteki ısrarı pek çok CHP'liyi karamsarlığa iterken İBB Meclisi'nde ilginç bir olay yaşandı.

Eylül ayı oturumu yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İBB AKP Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz, CHP'nin 100. yılını dikkat çeken ifadelerle kutladı. Türkyılmaz'ın seçtiği kelimeler CHP'nin yönetiminden iktidarın ne kadar memnun olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

"ALLAH DOST ÜLKELERE DE BÖYLE MUHALEFET NASİP ETSİN"

Türkyılmaz İBB Meclisi'ndeki konuşmasında CHP hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Tebrik ediyorum kendilerini. Allah dost ülkelerin iktidarlarına da böyle muhalefet nasip etsin. Biz kendilerinden razıyız. Allah kendilerine hayırlı uzun ömürler versin. İyi ki varsınız arkadaşlar. Arz ederim.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar